| |

מעורב ירושלמי בעלי בוריקה

חווית טעמים עשירה ומהממת
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מעורב ירושלמי

מנת הרחוב הכי אהובה חוזרת בגרסה משודרגת שתדהים את כולם בטעמים מענגים שאי אפשר להפסיק לזלול!

קבלו מתכון מעורב ירושלמי עסיסי ומשגע המשלב טעמים של כבדים צלויים, פרגיות מוקפצים וטחול, ומוגש לתוך קעריות של עלי בוריקה מהממות.

מנה מפוארת ומדהימה שתמיד מרשימה את כולם בחווית טעמים עשירה ומענגת, אם לא במראה המהמם שלה קודם!

מתכון באדיבות: נועם זיגדון

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

מעורב ירושלמי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי בעלי בוריקה

חווית טעמים עשירה ומהממת
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

המצרכים

  • 1 ק"ג פרגיות (חתוך לקוביות - או שווארמה / חזה עוף)
  • ½ ק"ג כבד (ממולח וצלוי על המנגל)
  • ½ ק"ג טחול
  • 5 בצלים גדולים (פרוסים דק)
  • צרור כוסברה (קצוצה)
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כף כמון
  • ¼ כוס שמן
  • מלח
  • עלי בוריקה (אפשר למצוא בסופר)

אופן ההכנה

  • מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה, ואז מוסיפים את הפרגיות ומבשלים כרבע שעה עם סיר מכוסה.
  • לאחר מכן מוסיפים את הטחול והכבד הצלוי, ומוסיפים את התיבולים.
  • מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומבשלים בסיר מכוסה למשך עוד רבע שעה.
  • אין צורך להוסיף מים.
  • מטגנים את עלי הבוריקה ומגישים את המעורב בקעריות של העלים.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מעורב ירושלמי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון מעורב ירושלמי זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מעורב ירושלמי – נועם זיגדון 
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements