לחם טחינה ללא גלוטן
מרקם חלומי עם טעם עשיר
גם בריא וגם טעים – אין על לחמים ללא גלוטן עם ריחות אפייה מטריפים שיזמינו את כל המשפחה לביס נפלא וטרי של שבת בבוקר!
קבלו מתכון ללחם טחינה מושלם שמכינים ללא גלוטן, המקבל מרקם חלומי עם רכות מופלאה, וטעמי טחינה עדינים עם המון אגוזים מפנקים.
לחם מדהים שלא מתפשר על הטעם שמכינים ללא קמח בכלל, ותמיד מניב תוצאות מוצלחות עם מינימום עבודה ומקסימום הנאה!
מתכון באדיבות: אתי בביליאן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 4 ביצים (שלמות)
- 6 כפות טחינה (גולמית)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 כפות דבש
- מלח (מעט)
- אגוזי מלך (קצוצים)
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים 4 ביצים שלמות עם הטחינה, אבקת אפייה, 2 כפות דבש ומעט מלח.
- מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה קרמית ואחידה.
- משמנים תבנית ושופכים את העיסה לתוכה, ולאחר מכן מפזרים אגוזי מלך קצוצים מעל.
- מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שהלחם נהיה זהוב והבלילה מתייצבת, למשך כ20-30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לחם טחינה
מה אפשר במקום הדבש? סילאן או מייפל. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
אפשר בלי מיפייל סילאן ודבש
היי לאה,
בטח, זה לא הכרחי, רק בשביל הטעם.
בהצלחה וחג שמח 🙂
למשך כמה זמן שמים בתנור? לא מופיע בכתבה..
היי רחלי, אופים כ20-30 דקות עד שהבלילה מתייצבת והלחם מקבל גוון זהוב. בהצלחה!
תודה על המתכון.
מה משך זמן האפייה?
היי אריאלה, לאפות כ20-30 דקות עד שהבלילה מתייצבת והלחם מקבל גוון זהוב. בהצלחה!