| |

לחם טחינה ללא גלוטן

מרקם חלומי עם טעם עשיר
בהשראת: אתי בביליאן
ציון 4.41 על ידי 15 דירוגים
לחם טחינה

גם בריא וגם טעים – אין על לחמים ללא גלוטן עם ריחות אפייה מטריפים שיזמינו את כל המשפחה לביס נפלא וטרי של שבת בבוקר!

קבלו מתכון ללחם טחינה מושלם שמכינים ללא גלוטן, המקבל מרקם חלומי עם רכות מופלאה, וטעמי טחינה עדינים עם המון אגוזים מפנקים.

לחם מדהים שלא מתפשר על הטעם שמכינים ללא קמח בכלל, ותמיד מניב תוצאות מוצלחות עם מינימום עבודה ומקסימום הנאה!

מתכון באדיבות: אתי בביליאן

ספר המתכונים של אתי בביליאן

 

לחם טחינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לחם טחינה

לחם טחינה ללא גלוטן

מרקם חלומי עם טעם עשיר
ציון 4.41 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי בביליאן

המצרכים

  • 4 ביצים (שלמות)
  • 6 כפות טחינה (גולמית)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות דבש
  • מלח (מעט)
  • אגוזי מלך (קצוצים)

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים 4 ביצים שלמות עם הטחינה, אבקת אפייה, 2 כפות דבש ומעט מלח.
  • מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה קרמית ואחידה.
  • משמנים תבנית ושופכים את העיסה לתוכה, ולאחר מכן מפזרים אגוזי מלך קצוצים מעל.
  • מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שהלחם נהיה זהוב והבלילה מתייצבת, למשך כ20-30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

לחם טחינה


שאלות נפוצות: לחם טחינה

מה אפשר במקום הדבש?
סילאן או מייפל.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

6 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?