| | |

רולדה רכה ונימוחה מ-3 מצרכים

מרקם חלומי בטעם עשיר
בהשראת: אתי עג'מי
ציון 4.20 על ידי 25 דירוגים
רולדה רכה ונימוחה 2

רק 3 מצרכים ויש לכם את הרולדות הכי נימוחות ורכות שאי פעם תראו. והטעם? פשוט אינו מן העולם הזה!

קבלו מתכון לרולדה הכי קלה להכנה מ-3 מצרכים בלבד (או בעצם 3 וחצי!), המקבלת מרקם חלומי ומשודכת למלית עשירה עם ציפוי קצפת מפנקת במיוחד.

מעדן נדיר ומושלם שהכי כיף להכין בכלום זמן ואפס מאמץ, ואז רק לפנק את המשפחה בחווית טעמים מענגת שתשאיר אותם מעולפים!

מתכון באדיבות: אתי עג'מי

ספר המתכונים של אתי עג'מי

 

רולדה רכה ונימוחה 2

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

רולדה רכה ונימוחה 2

רולדה רכה ונימוחה מ-3 מצרכים

מרקם חלומי בטעם עשיר
ציון 4.20 על ידי 25 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי עג'מי

המצרכים

לרולדה אחת:

  • 4 ביצים (מופרדות)
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס קמח (רגיל)
  • 1 כפית מיץ לימון

למילוי:

  • ממרח שוקולד (או ריבה)

לקצפת (לא חובה):

  • ½ כוס חלב
  • 1 אינסטנט פודינג וניל (צרפתי)
  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים לקצף נוקשה מעט.
  • מוסיפים חצי כוס סוכר וממשיכים עם הקצפה.
  • מוסיפים את החלמונים עם כפית מיץ לימון וחצי כוס קמח עד לבלילה אחידה.
  • שופכים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות עד להשחמה (6-10 דקות תלוי בתנור). זה משחים מהיר אז זהירות לא לשרוף.
  • אפשר להכפיל כמויות לפי כמה רולדות שרוצים.
  • מורחים מהמלית ומגלגלים לרולדה. אפשר לצפות במה שרוצים ואפשר להכין קצפת - מקציפים את כל המרכיבים יחד ומזלפים מעל לאחר אפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רולדה רכה ונימוחה 2


שאלות נפוצות: רולדה רכה ונימוחה

איך הופכים את הרולדה לאחר אפיה?
מוציאים מהמגש עם הנייר אפייה משחררים את הרולדה מכל הצדדים, לא מוציאים ,מורחים קצפת מגלגלים והנייר נשאר למטה ואז זורקים אותו.
אפשר מילוי פרווה?
אפשר שמנת צמחית עם חצי פודינג  וניל להקציף. אפשר גם שוקולד מריר להמיס במיקרו עם שמנת צמחית ולקרר ואחר כך להקציף.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: רולדה רכה ונימוחה – אתי עג'מי

Similar Posts

8 Comments

  1. בוקר טוב עוגה מוצלחת מאוד
    מלאתי עם קצפת צמחית חלב פרוה ואינסטנט
    תודהרבה תבורכו

  2. קל מאד להכין עוגות משגעות כשמשתמשים בכל-כך הרבה ביצים. הבעיה היא להכין עוגות משגעות ללא ביצים, או עם ביצה אחת, שטבעונים יכולים למצא לה תחליף.
    מבקשת מתכונים מעולים ללא ביצים או עם ביצה 1.

      1. את הרולדה עצמה מכינים מ3 מצרכים ורבע כפית מיץ לימון. והאם ובמה לצפות זו בחירה של מי שמכין והשמיים הם הגבול. תודה ובהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?