| | |

עלי סיגר כבד כמו באולמות

מעטפת קריספית עם מילוי רך ומשגע שישאיר את כולם באנחות עונג!
בהשראת: סוניה סאני בן הרוש
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
סיגרים כבד משגעות

מחפשים להפתיע ולהרשים את כל האורחים לכבוד חג שני? אז תכירו את הסיגרים שנחטפים ברגע שמניחים על שולחן!

קבלו מתכון לעלי סיגר כבד משגעים ונדירים במעטפת קריספית בטירוף עם מילוי כבד עסיסי בשילוב רוטב מענג, והמון אבקת סוכר ומייפל מעל המאזנים את הטעם במתיקות מושלמת.

מנה מפוארת ומדהימה כמו שמוצאים באולמות, המפתיעה את כולם בחווית טעמים עשירה ומיוחדת שתשאיר את כולם המומים!

ספר המתכונים של סוניה סאני בן הרוש

 

עלי סיגר סיגרים כבד משגעות
סוניה סאני בן הרוש

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סיגרים כבד משגעות

עלי סיגר כבד כמו באולמות

מעטפת קריספית עם מילוי רך ומשגע שישאיר את כולם באנחות עונג!
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

המצרכים

  • 1 חבילה עלי סיגר (מופשרים לילה לפני במקרר)
  • 500 גרם כבד עוף
  • 2 בצלים גדולים (קצוצים ומטוגנים עד לשקיפות לשמור את השמן עם הבצל)
  • 4 ביצים קשות
  • 1 כף אריסה חריפה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • ¼ כפית צ'ילי גרוס
  • דבק (להכין מקמח ומים)

להגשה:

  • אבקת סוכר
  • סירופ מייפל

אופן ההכנה

  • את הכבדים מנקים וצולים על הגז על אש גלויה ברשת ברזל מטעמי כשרות. לאחר מכן ממשיכים לצלות אותם על מחבת פסים שיתבשלו גם מבפנים, או לחילופין מכניסים לתנור עם נייר אפייה לעוד כמה דקות.
  • נותנים לכבדים להתקרר קצת.
  • לתוך מערבל מזון נכניס את הכבדים, הבצל המטוגן עם השמן, הביצים הקשות, כף אריסה והתבלינים ונטחן עד לקבלת מרקם משחתי. נטעם ונוסיף מלח במידה וחסר.
  • נעביר לשקית זילוף עם צנטר עגול חלק או שפשוט גוזרים את הקצה.
  • את הסיגרים חוצים לשניים על כל חצי עיגול שמים פס מהמלית, ומשאירים רווח משני הצדדים.
  • מקפלים פנימה את הקצוות ומגלגלים לצורת סיגר, את הקצה מורחים בדבק קמח.
  • אפשר להכין מראש ולהקפיא עד שבועיים או שלושה. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק וחם
  • בזמן ההגשה, מפזרים אבקת סוכר וסירופ מייפל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עלי סיגר כבד

אפשר לאפות במקום לטגן?
עם עלי סיגר כבד אפשר, שמים בתבנית ומורחים עליהם קצת שמן זית או מרססים קצת שמן ומכניסים לאמצע תנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו עד להזהבה יפה- משהו כמו רבע שעה, 20 דקות, תלוי בתנור.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני תוספותמושלמים מחכים לכם באתר,
כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!

 

מקור: סיגרים כבד – סוניה סאני בן הרוש

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?