| | |

פשטידת מחאמר משביעה וטעימה ברמות

מרקם רך וחלומי עם טעם עשיר
בהשראת: הילה ליברטי
ציון 4.46 על ידי 33 דירוגים
פשטידת מחמאר משביעה

את הפשטידה הזו בטח לא תרצו לפספס – תכירו את הפשטידה המטריפה שתעשה לכם חגיגה מענגת בפה עם ביס מפנק!

קבלו מתכון לפשטידת מחמאר או מעקודה משביעה וטעימה ברמות, המתקבלת במרקם רך, עסיסי וחלומי ביותר, עם טעם מושלם המשלב תפוחי אדמה עם המון ירק צבעוני בפנים.

פשטידה זהובה ומהממת המגרה את כולם במראה המהמם שלה, ומפתיעה אותם בחווית טעמים עשירה שתשאיר אותם מכורים לחיים!

מתכון באדיבות: הילה ליברטי

ספר המתכונים של הילה ליברטי

 

פשטידת מחמאר משביעה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פשטידת מחמאר משביעה

פשטידת מחאמר משביעה וטעימה ברמות

מרקם רך וחלומי עם טעם עשיר
ציון 4.46 על ידי 33 דירוגים
לדרג
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

סיר ג'חנון קוטר 20

המצרכים

  • 5 תפו"א בינוניים
  • 6 ביצים
  • קופסת שימורים אפונה וגזר
  • בצל קצוץ דק
  • חופן פטרוזיליה
  • 1 כף קמח תופח כשר לפסח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כף קמח מצה

תבלינים:

  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה
  • מה שאוהבים

אופן ההכנה

  • מרתיחים עד לריכוך את התפו"א ומועכים בדומה לפירה.
  • מטגנים את הבצל ומוסיפים אותו לתפו"א, ואז מוסיפים את כל שאר המרכיבים תוך כדי ערבוב.
  • משמנים סיר ג'חנון עם כרבע כוס שמן, מחממים את הסיר על הגז ואז ליצוק את העיסה.
  • מבשלים על אש בינונית ללא מכסה למשך 10-15 דקות.
  • מחממים תנור וממשיכים לאפות עד שהכל משחים.
  • הופכים לצלחת הגשה לאחר התקררות בסיר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פשטידת מחמאר

חייב בסיר ג'חנון?
לא, רק שיתאים לתנור.
מה שמים במקום קמח מצה?
אפשר פירורי לחם.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פשטידת מחמאר – הילה ליברטי

Similar Posts

3 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements