חגיגי וקל: מתכון כבש לראש השנה בסיר
רכות מטריפה ועסיסיות משגעת
גם חגיגי, גם מרשים, וגם הכי קל להכנה – תכירו את מנת החג החדשה שלכם שתפתיע את כל האורחים בטעמיה הנדירים ומיוחדים!
קבלו מתכון כבש רך בטירוף ועסיסי לראש השנה שמבשלים בבישול ארוך בסיר, השומר עם מרקם חלומי לבשר ומקפיץ את הטעמים לרמה הבאה.
מנה מפנקת ומענגת במיוחד עם חווית טעמים עשירה ונדירה שכל ביס פשוט נמס בפה. אין סיכוי שלא מכינים לחג!
מתכון באדיבות: סיגלית עמגר
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- נתחי שוק כבש (החלק לבישול (לשאול את הקצב))
- 2 בצלים גדולים
- מעט שמן
- ½ כפית כורכום
- מעט קינמון
- 1 כפית פלפל לבן
- מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- בסיר ללא שמן חותכים את שני הבצלים הגדולים ומטגנים אותם עד לקרמול והשחמה.
- לאחר מכן מוסיפים מעט שמן, חצי כפית כורכום, מעט קינמון, כפית פלפל לבן ומלח, ומערבבים.
- אחרי זאת מוסיפים את נתחי הכבש וצורבים משני הצדדים.
- ממלאים את הסיר במים מעל גובה הבשר, ונותנים בישול על אש גבוהה למשך 10 דקות, ולאחר מכן מורידים את הלהבה לנמוכה. כך מבשלים את הכבש בערך 4 שעות (ואף יותר) עד לריכוך וצמצום נוזלים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון כבש
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
מדהים! לא פחות. כולם לוקלוקו . תבורכי
היי רות,
שמחים שנהנית ותודה רבה על הפרגון לבעלת המתכון!
את מוזמנת להשוויץ עם תמונות בקבוצה 🙂