שטרודל תפוחים וקינמון הכי טעים שיש
מרקם חלומי עם מלית עשרה
הקינוח הכי קלאסי שיעשה לכם את כל ארוחת הבוקר וישדרג אותה במתיקות שתשאיר אתכם עם חיוך על הפנים למשך כל היום!
קבלו מתכון לשטרודל תפוחים וקינמון הכי טעים שיש, עם בצק חלומי בפריכות עדינה המשודך למלית תפוחים עשירה עם נגיעות מפנקות של קינמון.
מגישים על הבוקר לצד כדור גלידה מרענן ושוקו חם ומנחם, ומובטח לכם המשך יום מבורך ושמח במיוחד!
מתכון באדיבות: אסנת אילוז
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 חבילה בצק עלים
- 40 גרם חמאה
- 4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
- 5 כפות שמנת מתוקה (אפשר שמנת צמחית)
- 4 כפות סוכר חום
- 1 כפית קינמון (אפשר בלי)
- צימוקים (לא חובה)
אופן ההכנה
- בסיר על אש נמוכה נמיס את החמאה וסוכר עד להמסה אחידה.
- לאחר מכן נוסיף את התפוחים ונערבב יחד למשך 2-3 דקות.
- נוסיף את השמנת מתוקה והקינמון ונערבב למשך עוד 5 דקות בערך. אחרי זאת נסיר מהאש ונצנן.
- נפרוס את הבצק עלים ונחתוך למלבנים שווים.
- על כל מלבן באמצע, נניח תפוחים בלי רוטב! לכל אורכו נקפל את הבצק ונמרח את הרוטב שנשאר
- נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25-30 דקות.
- נצנן ונפזר אבקת סוכר.
הערות וטיפים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוגת תפוחים הכי טעימה שאכלתי. שינוי אחד קטן – שמתי קופסת קרטון שלמה של שמנת מתוקה ולא 5 כפות, כמו שבמתכון. יצא מדהים ונגמר תוך דקה. תודה!
היי ברטה,
שמחים מאוד שנהנית מהשטרודל ותודה רבה ששיתפת!
מוזמנת להראות לנו איך יצא בקבוצה 🙂
לדעתי השמנת מתוקה מיותרת יותר מדי נוזלים אני הכנתי בלי ויצא לי נהדר!
שמחים שאהבת סימון לבריאות שיהיה! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup
למה המתכונים שלכם איכשהו מראים תמונה מסויימת והמתכון שונה? בנוסף, גם לא ברור למה הכוונה : למרוח שוב אחרי קיפול?!! אן שתעשו הגהה על מה שכותבים, או שאל תפרסמו מתכונים עילגים.