|

הכי מרשים שיש: פחזניות קראמבל מושלמות

עם קצפת גבינתית במתיקות עדינה
בהשראת: שחר נחמיה
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
פחזניות קראמבל מושלמות

הקינוח הכי אהוב ומרשים שיש נהיה עוד יותר שווה עם טוויסט חדש ומעניין שישדרג לכם את הטעם ברמות!

קבלו מתכון לפחזניות קראמבל מושלמות הכי מרשימות שיש, מבצק חלומי המצופה בקרמבל פריך התורם למרקם נדיר ומיוחד, ומלית קצפת גבינתית במתיקות עדינה לטעם עשיר ביותר.

פחז‎ניות מטריפות ומדהימות שמשגעות את כל מי שטועם, וממכרות את כולם בביס אחד. לא תפסיקו לקצור מחמאות!

מתכון באדיבות: שחר נחמיה

ספר המתכונים של שחר נחמיה

 

פחזניות קראמבל מושלמות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פחזניות קראמבל מושלמות

הכי מרשים שיש: פחזניות קראמבל מושלמות

עם קצפת גבינתית במתיקות עדינה
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
לדרג
כמות 20 פחזניות
באדיבות: שחר נחמיה

המצרכים

  • 100 גרם מים
  • 100 גרם חלב
  • 100 גרם חמאה
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית סוכר
  • 100 גרם קמח
  • 110 גרם ביצים (2 ביצים גדולות בערך)

לקראמבל:

  • 80 גרם חמאה שהתרככה קצת
  • 100 גרם קמח
  • 100 גרם סוכר חום דמררה (אפשר גם סוכר חום דביק)

לקרם:

  • 1 ½ שמנת מתוקה קטנה (בערך 380 גרם שמנת מתוקה)
  • 4 כפות אבקת פודינג של מיימונס (יותר טעים מאסם)
  • תמצית וניל או מחית וניל
  • 1 כף אבקת סוכר
  • גרם גבינת שמנת /נפוליאון 25% (לאחר הקצפה)

אופן ההכנה

  • נתחיל עם הקראמבל - במג׳מיקס או טוחן כלשהו, נכניס את החמאה, הקמח, והסוכר, ונטחן עד שזה פירורים.
  • נוציא מהמגימיקס ונעשה מזה גוש, ואת הגוש הזה נרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 2 מילימטר בערך, נרדד ונכניס למקפיא לשעה עד שעתיים
  • לפחזניות - בסיר קטן נשים את החמאה, המים, החלב, המלח, והסוכר ונרתיח עד שהחמאה נמסה.
  • שהכל חם ונמס, נכניס בבת אחת את כל הקמח ונערבב בתוך הסיר (עם כף עץ) במשך 2 דקות. (כדאי לכבות את האש אחרי דקה בערך)
  • לאחר מכן נעביר את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ונערבל במהירות נמוכה למשך 4-5 דקות עד שזה מתקרר וכל האדים יוצאים.
  • את הביצים נטרוף עם מזלג לפני, ונכניס כל פעם מעט מהביצים לתוך הבצק ונמשיך לערבל במהירות בינונית, זה אמור לקחת בערך 3 פעמים.
  • זהירות - הבצק מתפרק כל פעם ונראה לא טוב אבל זה בסדר! הוא מתפרק ומתחבר בחזרה אז לא לאבד תקווה זה יקרה, נעצור מדי פעם ונעבור עם מרית על הדפנות כדי לעזור לזה להתערבב. אחרי כל הכנסת הביצים הבצק אמור להיות דביק אבל יציב מאוד.
  • זה הזמן לזלף - על נייר אפיה נזלף עיגולים יפים בגודל של 3 ס"מ בערך, זה מאוד מתנפח לכן לא צריך לעשות גדול, בתבנית מזלפים 20 פחזניות (5 בשורה כפול 4)
  • נוציא את הקראמבל מהמקפיא ונקרוץ עיגולים בגודל של 3 סמ בערך , אפשר עם כוס צ'ייסר אם אין לכם קורץ בצורת עיגול שמתאים לזה. אם הם נדבקו לנייר, נוציא אותם בעזרת סכין.
  • נניח עיגול של קראמבל מעל כל פחזניה מזולפת (כמו כובע).
  • נחמם תנור ל-175 מעלות, חשוב שהפונקציה תהיה משולבת במאוורר ובחום שמגיע גם מלמעלה וגם מלמטה
  • נכניס לאפייה בתנור למשך 24 דקות בדיוק (שמים טיימר), ולא נפתח את התנור לאורך כל האפיה
  • שהפחזניות מוכנות נוציא אותם מהתנור ונעשה חור בתחתית עם סכין , נותנים להם להתקרר
  • לבינתיים מכינים את הקרם - נקציף עד לקצף יציב, כשהקצף מוכן נוסיף 150 גרם גבינת שמנת / נפוליאון 25% , ונקציף עוד 10 שניות. ניתן להוסיף גרידת לימון למי שאוהב.
  • ממלאים את הפחזניות ולמקרר.

הערות וטיפים

פחזניות קראמבל מושלמות פחזניות קראמבל מושלמות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פחזניות קראמבל מושלמות


שאלות נפוצות: פחזניות קראמבל מושלמות

איך לזלף בדיוק?
לזלף בצורה ישרה מלמעלה וברגע שזה עיגול לנתק את הזילוף, צילמתי איך זה נראה אחרי זילוף.

מה חושבים על: פחזניות קראמבל מושלמות

פחזניות קראמבל מושלמות
טוהר מאגיס: "יצא מושלם! תודה על המתכון!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements