נתחיל עם הקראמבל - במג׳מיקס או טוחן כלשהו, נכניס את החמאה, הקמח, והסוכר, ונטחן עד שזה פירורים.
נוציא מהמגימיקס ונעשה מזה גוש, ואת הגוש הזה נרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 2 מילימטר בערך, נרדד ונכניס למקפיא לשעה עד שעתיים
לפחזניות - בסיר קטן נשים את החמאה, המים, החלב, המלח, והסוכר ונרתיח עד שהחמאה נמסה.
שהכל חם ונמס, נכניס בבת אחת את כל הקמח ונערבב בתוך הסיר (עם כף עץ) במשך 2 דקות. (כדאי לכבות את האש אחרי דקה בערך)
לאחר מכן נעביר את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ונערבל במהירות נמוכה למשך 4-5 דקות עד שזה מתקרר וכל האדים יוצאים.
את הביצים נטרוף עם מזלג לפני, ונכניס כל פעם מעט מהביצים לתוך הבצק ונמשיך לערבל במהירות בינונית, זה אמור לקחת בערך 3 פעמים.
זהירות - הבצק מתפרק כל פעם ונראה לא טוב אבל זה בסדר! הוא מתפרק ומתחבר בחזרה אז לא לאבד תקווה זה יקרה, נעצור מדי פעם ונעבור עם מרית על הדפנות כדי לעזור לזה להתערבב. אחרי כל הכנסת הביצים הבצק אמור להיות דביק אבל יציב מאוד.
זה הזמן לזלף - על נייר אפיה נזלף עיגולים יפים בגודל של 3 ס"מ בערך, זה מאוד מתנפח לכן לא צריך לעשות גדול, בתבנית מזלפים 20 פחזניות (5 בשורה כפול 4)
נוציא את הקראמבל מהמקפיא ונקרוץ עיגולים בגודל של 3 סמ בערך , אפשר עם כוס צ'ייסר אם אין לכם קורץ בצורת עיגול שמתאים לזה. אם הם נדבקו לנייר, נוציא אותם בעזרת סכין.
נניח עיגול של קראמבל מעל כל פחזניה מזולפת (כמו כובע).
נחמם תנור ל-175 מעלות, חשוב שהפונקציה תהיה משולבת במאוורר ובחום שמגיע גם מלמעלה וגם מלמטה
נכניס לאפייה בתנור למשך 24 דקות בדיוק (שמים טיימר), ולא נפתח את התנור לאורך כל האפיה
שהפחזניות מוכנות נוציא אותם מהתנור ונעשה חור בתחתית עם סכין , נותנים להם להתקרר
לבינתיים מכינים את הקרם - נקציף עד לקצף יציב, כשהקצף מוכן נוסיף 150 גרם גבינת שמנת / נפוליאון 25% , ונקציף עוד 10 שניות. ניתן להוסיף גרידת לימון למי שאוהב.
ממלאים את הפחזניות ולמקרר.