מתכון מוסקה הכי טעימה בעולם
גבוהה ועשירה בהמון בשר טחון
במקום לטוס ליוון, אפשר כבר להתפנק על המאכלים המענגים שלה ישר מהבית עם המנה הכי עסיסית ומושלמת שיש!
קבלו מתכון למוסקה הכי טעימה בעולם שתמיד יוצאה גבוהה ועשירה בהמון בשר טחון עסיסי ומתובל היטב, עם שכבת פירה מפנקת המשדרגת את הטעם ברמות.
מנה מופלאה, מפוארת, ויפת תואר עם טעם משגע ומרקם עוד יותר. שווה כל דקה של הכנה!
מתכון באדיבות: ורד ולר
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- ½ קילו בשר טחון
- 1 בצל בינוני
- 2 תפוחי אדמה
- 1 כוסברה קצוצה
- 1 קמצוץ עלי מרווה
- 2 שיני שום
- 2 חצילים מאורכים
- 2 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1 כפית אריסה מתוקה
- שומשום
- 1 ביצה
אופן ההכנה
- נחתוך חצילים לפרוסות בעובי בינוני, ובעזרת מברשת מושחים אותם בשמן זית ואז מכניסים לתנור להשחמה קלה.
- נרתיח במים תפוחי האדמה עד לכדי פירה, ואז נוסיף לפירה כפית אריסה, כוסברה קצוצה, ונתבל.
- במקביל נטגן 2 כפות שמן זית, המרווה, השום, הבצל קצוץ, הבשר טחון, ופלפל שחור עם המלח. נטגן עד שהבשר עשוי טוב.
- להכנת המוסקה - נניח את החצילים כמו עלי כותרת, ואז שכבה אחת של פירה, ואז שכבה של הבשר, ואז נסגור עם שכבה של פירה. נאסוף עלה אחר עלה ונצמיד עד לסגירה.
- נמרח חלמון של ביצה ונפזר שומשום, ואז נכניס לתנור בחום של 160-180מעלות למשך 45 דקות. רצוי לסחוט לימון ולפזר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מוסקה הכי טעימה
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!