| |

כרובית בתנור

רכות מופלאה בצבע מהמם
בהשראת: אילנית בניזרי
ציון 4.54 על ידי 26 דירוגים
כרובית

מחפשים מנה עיקרית מושלמת ומדהימה שתרשים את כולם בטעם שלה? אז הגעתם למתכון הנכון!

קבלו מתכון לכרובית אפויה בתנור המקבלת רכות מופלאה עם מרקם חלומי, לצד צבע צהוב מהמם המגרה את כולם לאכול עוד ועוד.

מנה קלה וקלילה שהיא תמיד תוספת מעולה לכל שולחן. מגישים ופורסים לעיני כל האוכלים ומובטחת לכם הפתעה אמיתית!

מתכון באדיבות: אילנית בניזרי

ספר המתכונים של אילנית בניזרי

 

כרובית

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

כרובית

כרובית בתנור

רכות מופלאה בצבע מהמם
ציון 4.54 על ידי 26 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנית בניזרי

המצרכים

  • 1 כרובית
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 כף סילאן
  • ½ כפית כורכום
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • שומשום (ניתן לעטר למי שאוהב)

אופן ההכנה

  • ראשית חותכים את העלים הירוקים של הכרובית, ומרתיחים את הכרובית למשך 10 דקות עם מלח וחומץ ואז מצננים.
  • מכינים מרינדה בקערית קטנה מרבע כוס שמן זית, כף סילאן, חצי כפית כורכום (אפשר להוסיף כפית תבלין פילדלפיה זה משדרג את הטעם, או כל תבלין שאוהבים)
  • מערבבים היטב ומברישים את הכרובית
  • מפזרים מלח גס, פלפל שחור גרוס
  • מכניסים את הכרובית לשקית קוקי, קושרים היטב ומחוררים 2 חורים בשקית ליציאת אדים
  • מניחים בתבנית עם נייר אפיה או בסיר שמתאים לתנור
  • אופים בחום של 200 מעלות למשך 40 דקות
  • לסיום מסירים את השקית בעדינות וממשיכים לאפות עוד 5 דקות עד להזהבה
  • ברגע שננעץ סכין והיא נכנסת בקלות נידע שזה מוכן. הזמנים יכולים להשתנות מתנור לתנור
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: כרובית בתנור

איך מוודאים שאין תולעים?
מרתיחים לפני עם חומץ ומלח 10 דקות.
אפשר לעשות את המתכון בלי שקית קוקי?
רצוי שלא הכ‎רובית תתייבש ולא תאפה כמו שצריך בפנים.

מה חושבים על: כרובית בתנור

כרובית
יפעת לוי: "אני עשיתי היום .. טעים!"
כרובית
ראות חלילי: "לא שמתי סילאן, אבל הוספתי פטרוזיליה לצבע"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: כרובית בתנור – אילנית בניזרי

Similar Posts

2 Comments

    1. לא ממש, שקיות קוקי מיועדות לאפיה ולבישול. הן עמידות בטמפרטורה של בישול (עד 100 מעלות, ואפיה עד 200 מעלות). יש להם אישורים של משרד הבריאות לשימוש המיועד לבישול במזון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?