מאפינס שוקולד הכי פשוט וטעים
שוקולדיות מטריפה עם עסיסיות מושלמת
אחד הפינוקים הכי טעימים מענגים שכולם תמיד שמחים לקבל, וכאשר אפשר להכין בכזו קלות, אין סיכוי שמוותרים!
קבלו מתכון למאפינס שוקולד הכי פשוטים וטעימים שיש, המקבלים מרקם שוקולדי חלומי עם רכות מטריפה, ומשודרגות בציפוי שוקולד מושחת ברמות.
מעדן מדהים שתמיד כיף לאכול ועוד יותר להכין, במיוחד כשההכנה כל כך קלה. ביס אחד ישאיר אתכם מכורים לעוד ועוד!
מתכון באדיבות: כלנית כהן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס מדידה של 200 מ"ל
תבנית של מאפינס
המצרכים
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 ½ כוסות סוכר
- 4 כפות קקאו
- 3 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים רותחים
לציפוי:
- 1 שוקולד מריר (שבור לקוביות)
- 8 כפות מים
אופן ההכנה
- מחממים תנור על 180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד.
- לאחר מכן טורפים את הביצים בקערה נפרדת ומוסיפים לחומרים היבשים.
- מוסיפים שמן ומערבבים ביחד את כל החומרים, ואז מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- בתבנית של מאפינס שמים מנג'טים וממלאים אותם בבלילה עד ל-¾ הגובה.
- מכניסים לאפייה למשך 20 דקות על 180 מעלות או עד שקיסם שנועצים יוצא נקי.
- להכנת הציפוי - ממיסים דקה במיקרוגל, ואז מערבבים היטב ומורחים בעזרת כפית כל מאפינס.
- מפזרים מעל סוכריות או קוקוס או מה שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון מאפינס שוקולד זה? אל תהססו לשאול!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
היי אפשר להכין עם קמח כוסמין ?
היי אודליה,
בטח, אפילו מומלץ 🙂
הי
תודה על המתכון נראה מעולה
שאלה
מה הכוונה טורפים את הביצים בקערה?
האם מדובר להביא את זה למצב של קצף לבן חזק? או רק לערבב עם מטרפה ידנית בקטנה?
היי מרים,
נכון, רק לטרוף עד לאיחוד.
בהצלחה
היי
מעוניינת להכין ערב לפני יום הולדת (מהלילה)
כמה שאלות:
האם זה בסדר לשמור בטמפרטורת החדר עד למחרת
2. האם ניתן למחרת להוסיף בבוקר את הציפוי שוקולד?
אני מעוניינת אחרי הציפוי להוסיף את הדף סוכר
אודה לעוזרות
היי,
מקווים שהסתדרת, אבל נשמח בכל זאת לענות לך: התשובה היא כן לשתי השאלות.
בהצלחה 🙂
אם אני מכינה אותם היום וצריכה את זה למוצאי שבת האם להקפיא או לשים במקרר? או להשאיר בחוץ בטמפרטורת החדר?
היי אביטל,
ממליצים לשמור במקרר או להקפיא.
בהצלחה 🙂
במידה ואני רוצה לאפות כעוגה בתבנית – מהי גודל התבנית המומלצת ומהו זמן האפיה?
היי רחלי,
אפשר להכין בתבנית מרובעת או עגולה בגודל בינוני. זמן האפייה יהיה כחצי שעה, אבל עדיף שתבדקי עם קיסם כדי לוודא שהיא מוכנה 🙂
בהצלחה!
ואו! הכנתי עם הילדים!
פשוט חוויה!
היה כיף וטעים!!!
אשמח להעלות תמונות, רק תשימו קישור…
תודה!!!
היי רחל!
איזה כיף, שמחים מאוד שאתם נהנים כל כך מהמאפינס 🙂
מוזמנת להעלות תמונות לקבוצת הפייסבוק שלנו!!
היי,
כמה מאפינס יוצאים מהמתכון?
תודה
היי שירי,
אנחנו מעריכים שיוצאים 20 מאפינס, אם לא טיפה יותר.
בהצלחה 🙂
באסה כי השתמשתי אוטומטי בכוס מדידה שלי והיא 250… בגלל זה יצא מתוק מאוד
היי הדס!
קודם כל, ממש לא משנה באיזה כוס את משתמשת, העיקר שאת עושה שימוש בכוס אחת לאורך כל המתכון.
אם השתמשת בכוס של 250 מ"ל עבור כל המצרכים במתכון שדורשים שימוש בכוס מדידה, את אמורה לקבל את אותה הפרופורציה בין המרכיבים כמו שהיית מקבלת אילו השתמשת בכוס של 200 מ"ל.
מקווים שהצלחנו לעזור לפעם הבאה 🙂
נ.ב. מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו!
היי, אפשר להשתמש בחלב/שמנת מתוקה במקום במים רותחים? אף פעם לא הוספתי מים רותחים לעוגה.
זה אמור לעבוד כן, ואין בעיה להוסיף מים רותחים, רק לעשות את זה בהדרגה ולבחוש תוך כדי
מה מידת הכוס? למה לא רושמים אף פעם, יש כוסות בכל מיני מידות
היי גליה, כמו שרשום במלבן מעל למצרכים, המתכון מצריך שימוש בכוס מדידה של 200 מ"ל, בהצלחה!
היי….הכנתי הערב; יצא משגע וטריף מאד.
אני צריכה להכין בערך 200 מיני קאפקייקס; אפשר להכין במיקסר? ואם כן, אז איזה וו ומה להכניס קודם?
תודה רבה.
היי אדוה,
איזה יופי שיצא כל כך טוב, שמחים שנהניתם 🙂
את יכולה בהחלט להשתמש במיקסר עם וו גיטרה ואת יכולה להכניס הכל ביחד או להתחיל עם הקצפה של סוכר וחמאה רכה.
בהצלחה!