|

מטבוחה מטריפה בקלי קלות

בטעם מענג ונדיר
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.37 על ידי 47 דירוגים
מטבוחה

אין מנה עיקרית שלמה בלי הסלט המרוקאי הכי אהוב במטבח, המשדרג לכם כל מאכל בטעמים נדירים שלא תצליחו להפסיק לאכול!

קבלו מתכון למטבוחה מטריפה שמכינים בקלי קלות ובשיטה מיוחדת המשלבת עגבניות רענניות ללא חומרים משמרים המספקים טעם כל כך מענג יותר מהסלטים הקנויים, שאין מה להשוות.

מכינים מטבוחה מושלמת זו בכמה שלבים קלים ומקבלים תוספת סלט לכל שולחן שישאיר את כולם מלקקים את האצבעות!

מתכון באדיבות: אריאלה גולדמן

ספר המתכונים של אריאלה גולדמן

 

מטבוחה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מטבוחה

מטבוחה מטריפה בקלי קלות

בטעם מענג ונדיר
ציון 4.37 על ידי 47 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • שיני שום פרוסות דק
  • 3 פלפל ירוק חריף חתוך טבעות
  • 2 קופסאות עגבניות חתוכות של חברה איטלקית "Mutti" (800 גרם סה"כ)
  • מלח לפי הטעם
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כף גדושה פפריקה חריפה
  • מעט פלפל שאטה גרוס

אופן ההכנה

  • מטגנים קלות כמה שיני שום פרוסות דק, ואז מוסיפים 3 פלפלים ירוקים חתוכים לטבעות, 2 קופסאות עגבניות חתוכות, ומתבלים במלח לפי הטעם. מבשלים על להבה גבוהה למשך 10 דקות.
  • בקערית קטנה, מערבבים את רבע כוס השמן עם כף גדושה פפריקה חריפה ומעט פלפל שאטה גרוס.
  • מוסיפים את העגבניות בערבוב קל.
  • מבשלים על להבה נמוכה עד שמתקבל מרקם ריבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מטבוחה מטריפה

איפה אני קונה את העגבניות האלה?
בכל הסופרים.מצאתי בשופרסל, מגה, ויקטורי. כזה.
למה לא להעדיף עגבניות טריות?
מנסים את העגבניות פעם אחת בבישול ותביני שמדובר בעגבניות שנקטפו ואוחסנו ללא כימיקלים .כך מייצרים באיטליה ובנוסף זמן הבישול מתקצר.

מה חושבים על: מטבוחה מטריפה

מטבוחה
לילי כהן: "גם אני התחלתי להשתמש בעגבניות מקופסאות, יצא 10!

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מטבוחה מטריפה בקלי קלות – אריאלה גולדמן

מה דעתך על אלה?

7 תגובות

  1. לחברת mutti יש כמה סוגי שמורי עגבניות . מה כתוב על האריזה ??
    ( אין לי פייסבוק )

    1. היי אסתי!
      מתנצלים על הבלבול – יש 400 גרם בכל קופסת שימורים, אז 800 גרם סה"כ במתכון.
      בהצלחה 🙂

    1. היי חנה,
      שום תלוי בטעם אישי, היינו שמים מינימום 10 שיניים גדולות אבל את בהחלט יכולה לשים פחות או יותר.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?