| | |

עוגת שוקולד לפסח מושלמת וקלה

במרקם רך ועסיסי עם שוקולד עשיר
בהשראת: הגר הדן
ציון 4 על ידי דירוג אחד
עוגת שוקולד

חג פסח זה משאירים רושם בלתי נשכח עם עוגת השוקולד הכי משגעת לפסח המקבלת טעם כל כך עשיר שלא תאמינו שהיא כשרה!

קבלו עוגת שוקולד לפסח מושלמת וקלה המתקבלת במרקם רך, עסיסי, וחלומי המלא בשוקולד עשיר עם טעם עדין של נס קפה, ומשודרגת בציפוי שוקולד מושחת ומלא במתיקות ממכרת.

עוגה מדהימה עם המון יתרונות לחג – קלה ומהירה להכנה, חומרים שתמיד זמינים, וטעם המשדרג את החגיגה ומעלה לכולם את השמחה לגג!

מתכון באדיבות: הגר דהן

ספר המתכונים של הגר דהן

 

עוגת שוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד לפסח מושלמת וקלה

במרקם רך ועסיסי עם שוקולד עשיר
ציון 4 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: הגר הדן

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

לעוגה:

  • 6 ביצים מופרדות
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כפות שוקולית
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כפית נס קפה
  • 1 ¼ כוסות מים רותחים
  • 2 כוסות קמח של פסח
  • 1 שקית אבקת אפייה

לציפוי שוקולד:

  • 1 חבילה שוקולד מריר
  • 1 חבילה שוקולד פרה (שוקולד חלב)
  • 1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • להכנת העוגה - מפרידים את הביצים, ומקציפים את ה-6 חלבונים עם 2 כוסות סוכר על מהירות במשך 4 דקות.
  • לאחר מכן מורידים מהירות ובהדרגה מוסיפים את החלמונים עם כוס שמן, שוקולית, קקאו, נס קפה, מים רותחים, קמח של פסח, ואבקת אפייה.
  • לאחר מכן משמנים תבנית ושופכים לתוכה. מכניסים לאפייה רגילה בתנור על חום 180 מעלות למשך 30 דקות בערך.
  • כשהעוגה מוכנה, מוציאים ונותנים לה להתקרר. לאחר מכן חותכים לקוביות ומצפים בציפוי שוקולד.
  • להכנת הציפוי שוקולד - ממיסים את הכל בפולסים של 30 שניות במיקרו. לאחר מכן מערבבים ושופכים מעל לעוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שוקולד לפסח 

איזה קמח של פסח?
לא חשוב, העיקר לא קמח מצה ולא קמח תפוחי אדמה. אפשר קמח תופח לפסח (הכתום של אסם).

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements