סיגרים מתוקים במילוי קוקוס ושקדים
עם סירופ משגע!

סיגרים מתוקים למימונה אך לא רק! הסיגרים הממולאים חוזרים בקאמבק ענק עם מלית הנותנת חווית טעמים בלתי נשכחת בכל ביס.
סיגרים קוקוס ושקדים – סיפור אהבה בין סיגרים חלומיים מפודרים בקוקוס, ומלית עסיסית של קוקוס ושקדים הרטובה בסירופ מתוק המשדרג את הטעם ברמות.
אופים לקריספיות מדהימה וזהיבות מגרה ומקבלים מעדן מושלם שמשאיר את כולם בפה פעור, ומלא!
סיגרים קוקוס ושקדים – סיפור אהבה בין סיגרים חלומיים מפודרים בקוקוס, ומלית עסיסית של קוקוס ושקדים הרטובה בסירופ מתוק המשדרג את הטעם ברמות.
אופים לקריספיות מדהימה וזהיבות מגרה ומקבלים מעדן מושלם שמשאיר את כולם בפה פעור, ומלא!
מתכון באדיבות: אופירה פחימה יחיא
ספר המתכונים של אופירה פחימה יחיא
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
כוס חד פעמית לשתיה חמה (200 מ"ל)
המצרכים
לבצק:
- 400 גרם מחמאה (רכה, חתוכה לקוביות)
- ⅓ כוס שמן
- 1 כוס מים (או מיץ תפוזים)
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 ביצה
- 1 קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
למלית:
- 4 כוסות קוקוס
- 1 ½ כוסות אבקת שקדים
- גרידת לימון (מלימון שלם)
לסירופ :
- 1 קילוגרם סוכר
- 3 כוסות מים
- מיץ לימון (מלימון שלם)
- גרידת תפוז
- גרידת לימון
אופן ההכנה
- מערבבים את החומרים חוץ מהקמח בקערת מיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת משחה, ואז מוסיפים את את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. לא ללוש הרבה כדי שלא יתקבל בצק קשה וכדי שישאר פריך.
- כעת מבשלים את רכיבי הסירופ עד שהסוכר נמס היטב ומשתמשים בו גם למלית וגם לציפוי.
- למלית - מערבבים את חומרי המלית ולצקת לאט לאט סירופ עד שהמלית מתגבשת.
- לאחר מכן נחלק את הבצק ל-6 חלקים שווים, וכל חלק נרדד על נייר אפיה מקומח. מרדדים דק וחותכים לריבועים, וכל ריבוע מרדדים עוד קצת בנפרד.
- שמים בקצה מלית לאורך וסוגרים מצד ימין ומצד שמאל ומגלגלים לסיגר .
- אופים בתנור חם על 180 מעלות טורבו, שיזהיב מעט אם אופים יותר מדי המלית תישרף ולא יהיה ניתן לאכול.
- מקררים מעט ואז טובלים בסירופ, מעבירים למסננת ולטבול בקוקוס .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
מתכון הזה הינו חלק
מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!