מערבבים את החומרים חוץ מהקמח בקערת מיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת משחה, ואז מוסיפים את את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. לא ללוש הרבה כדי שלא יתקבל בצק קשה וכדי שישאר פריך.
כעת מבשלים את רכיבי הסירופ עד שהסוכר נמס היטב ומשתמשים בו גם למלית וגם לציפוי.
למלית - מערבבים את חומרי המלית ולצקת לאט לאט סירופ עד שהמלית מתגבשת.
לאחר מכן נחלק את הבצק ל-6 חלקים שווים, וכל חלק נרדד על נייר אפיה מקומח. מרדדים דק וחותכים לריבועים, וכל ריבוע מרדדים עוד קצת בנפרד.
שמים בקצה מלית לאורך וסוגרים מצד ימין ומצד שמאל ומגלגלים לסיגר .
אופים בתנור חם על 180 מעלות טורבו, שיזהיב מעט אם אופים יותר מדי המלית תישרף ולא יהיה ניתן לאכול.
מקררים מעט ואז טובלים בסירופ, מעבירים למסננת ולטבול בקוקוס .