| | | |

נאגטס עוף ביתי של מקדונלד'ס

קבלו מתכון לארוחה קלה קלילה וטעימה שגם ילדים וגם מבוגרים טורפים אותה.
בהשראת: גל ניר
ציון 4.56 על ידי 43 דירוגים
מתכון לנאגטס עוף ביתי, נאגטס עוף

נאגטס עוף, חלופה ביתית מטריפה לנאגטס של מקדונלדס! מתכון קליל להכנת נאגטס שישגעו את הילדים שלכם!

רובנו אוהבים אוכל קנוי, אבל תמיד יש לנו כמה מחשבות בדרך שמונעות מאיתנו לקנות: כמה המנה עולה ביחס לתקציב, האם הרכיבים טריים והמנה הוכנה ביום הקנייה, האם השתמשו ברכיבים איכותיים ועוד.

אז קבלו מתכון נאגטס מעולים וטעימים, במעטפת קריספית במיוחד, שיסיר כל דאגה מליבכם בנוגע לטריות ולאיכות, ללא ספק יעלה פחות ויש להם טעם מושלם בדיוק כמו במקדונלדס ואולי אפילו טעימים יותר!

ספר המתכונים של גל ניר

מתכון לנאגטס עוף ביתי, נאגטס עוף
צילום: גל ניר

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון קליל ומהיר במיוחד להכנה שאפשר להכין באותו יום של הארוחה!
  • נאגטס עוף משגעים, שיוצאים מושלמים אחד־אחד וכל ביס פינוק גדול!
  • מנה משובחת ואיכותית שכל הילדים אוהבים ותמיד ישמחו לאכול!
  • מנה זולה בהרבה ובהכנתה יש לכם שליטה על הרכיבים ועל הטריות!

 

שורה תחתונה: לא צריך תירוץ לפנק את הילדים! נאגטס עוף שיפנקו את הילדים בקלות ובמינימום עלויות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון לנאגטס עוף ביתי, נאגטס עוף

נאגטס עוף ביתי של מקדונלד'ס

קבלו מתכון לארוחה קלה קלילה וטעימה שגם ילדים וגם מבוגרים טורפים אותה.
ציון 4.56 על ידי 43 דירוגים
לדרג
באדיבות: גל ניר

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
סיר לטיגון

המצרכים

לתערובת העוף:

  • ½ קילו חזה עוף (טחון - לבקש מהקצב)
  • ½ כפית אבקת שום
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל לבן (אם אין לבן שחור נראה לי יעשה גם את העבודה)

למעטפת הטמפורה:

  • 1 כוס קמח תופח (או קמח רגיל + שקית אבקת אפיה)
  • 1 ביצה
  • 3 כפות קורנפלור
  • ½ כפית מלח
  • 1 כוס מי סודה (לא אבקת סודה)
  • 1 כפית חרדל (לא חובה)

אופן ההכנה

  • את כל החומרים של העוף נערבב ביחד טוב טוב, ואז נעשה צורות של נאגטס (עם ידיים רטובות מקבלים תוצאה טובה יותר ככה יהיה קל להכין צורות מבלי שידבק לידיים).
  • נניח על נייר אפיה ונשים במקפיא למשך כשעה (רק כדי שיהיה נוח לעבוד עם העוף הטחון).
  • נכין את המעטפת טמפורה - פשוט מערבבים את הכל ביחד פשוט בלי סדר מסוים. מכינים גם כלי לקמח.
  • לאחר מכן באופן הבא מכניסים לטיגון בשמן עמוק: לוקחים את הנאגטס ועוטפים אותם בקמח, ואז עוטפים בבלילה, אחרי זאת נכניס לשמן רותח עד שנהיה שחום ויפה.
  • אחרי שמוכן שמים על רשת שיצטנן קצת ואז אוכלים ומקשיבים לרעש של הקרנצ'!

הערות וטיפים

לאחר הטיגון לא לשים על נייר מגבת כי זה יהרוס את הקריספיות,
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: נאגטס עוף

אפשר להוסיף תירס?
לא ניסיתי מאמין שכן.
האם אפשר להכין היום להקפיא ולטגן מחר?
הייתי ממליץ לך אפילו שתעשי חצי טיגון לכאלה שאת יודעת שתרצי ליום אחרי ואז ביום שאחרי את מוציאה אותם ורק משלימה טיגון וזה בדיוק אותו הדבר.
הקמח תופח לא נכנס לבלילה?
נכנס בהחלט! שימי לב שיש לעטוף בקמח את העוף ובנוסף יש קמח גם בבלילה עצמה, בהצלחה.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לנאגטס עוף ביתי, נאגטס עוף
צילום: גילת נחום ימין

"הגל תודה רבה יצא מדהים סוף סוף מתכון קולע בדיוק לטעמים,
והמתכון כל כך מפורט ומוסבר בצורה מעולה להבנה מושלמת שאי אפשר לפספס!"
גילת נחום ימין

מתכון לנאגטס עוף ביתי, נאגטס עוף
צילום: לימור זעפרני
מתכון לנאגטס עוף ביתי, נאגטס עוף
צילום: לימור זעפרני

"תקשיב פשוט מושלם!!!"
לימור זעפרני


רק עוד דבר אחד אחרון!

הילדים בבית ומשועממים? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים? אל דאגה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

24 Comments

    1. היי אולגה,
      אפשר להכין נאגטס גם בלי מטחנה, רק לחתוך את החזה ל"אצבעות" בצורה של נאגטס.
      בהצלחה

  1. 5 stars
    המון תודה! הבת הקטנה שלי ביקשה שאכין נאגטס כמו של מקדונלדס, ראיתי הרבה מתכונים ושלך הכי הכי מובן ופשוט.
    יצא מעולה! שתיהן אהבו את זה

    1. היי דוריס!
      אנחנו ממליצים להכין רק עם מי סודה ולא להחליף באבקת סודה לשתייה 🙂

  2. יצא טעים מאד תודה.
    שאלה חשובה: צריך לערבב את הקמח עם כל מרכיבי הלילה ובנוסף לקמח בקערה לפני הטבילה בבלילה? או שהקמח הרשום במתכון הוא כולו לצורך הציפוי של העוף לפני שטובלים בבלילה?

    1. היי יעל, שמחים שאהבת את המתכון! את הנאגטס עוף מכינים בסדר הבא: נאגטס —>עוטפים בקמח (שמים את כל הקמח בכלי) ——>עוטפים בבלילה——> .מכניסים לשמן רותח עד שנהיה שחום ויפה. בהצלחה ובתיאבון!

      1. לא ברור לי עניין הקמח שזו שאלה שנשאלה.את כל הקמח התופח שמים בבלילה ובלי קשר מצפים את הנאגטס בקמח בנפרד ואז בבלילה שבה נמצא כל הקמח התופח?

      2. היי רימונה,
        מתנצלים על הבלבול – את הקמח מפרידים משאר חומרי הציפוי. טובלים בקמח, אחר כך בבלילת הביצה ואז מטגנים.
        בהצלחה!

    2. סליחה… אבל עדיין לא כל כך הבנתי, האם שמים את כוס הקמח התופח בבלילה או לא. או שהכוס שמופיעה במתכון זה רק לציפוי הראשוני.
      תודה רבה

      1. היי אילה!
        הקמח מיועד לציפוי הנאגטס לפני שעוטפים אותם בבלילה ומטגנים.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?