נאגטס עוף ביתי של מקדונלד'ס
נאגטס עוף, חלופה ביתית מטריפה לנאגטס של מקדונלדס! מתכון קליל להכנת נאגטס שישגעו את הילדים שלכם!
רובנו אוהבים אוכל קנוי, אבל תמיד יש לנו כמה מחשבות בדרך שמונעות מאיתנו לקנות: כמה המנה עולה ביחס לתקציב, האם הרכיבים טריים והמנה הוכנה ביום הקנייה, האם השתמשו ברכיבים איכותיים ועוד.
אז קבלו מתכון נאגטס מעולים וטעימים, במעטפת קריספית במיוחד, שיסיר כל דאגה מליבכם בנוגע לטריות ולאיכות, ללא ספק יעלה פחות ויש להם טעם מושלם בדיוק כמו במקדונלדס ואולי אפילו טעימים יותר!
למה באמת כדאי לכם:
- מתכון קליל ומהיר במיוחד להכנה שאפשר להכין באותו יום של הארוחה!
- נאגטס עוף משגעים, שיוצאים מושלמים אחד־אחד וכל ביס פינוק גדול!
- מנה משובחת ואיכותית שכל הילדים אוהבים ותמיד ישמחו לאכול!
- מנה זולה בהרבה ובהכנתה יש לכם שליטה על הרכיבים ועל הטריות!
שורה תחתונה: לא צריך תירוץ לפנק את הילדים! נאגטס עוף שיפנקו את הילדים בקלות ובמינימום עלויות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
נאגטס עוף ביתי של מקדונלד'ס
ציוד
המצרכים
לתערובת העוף:
- ½ קילו חזה עוף (טחון - לבקש מהקצב)
- ½ כפית אבקת שום
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל לבן (אם אין לבן שחור נראה לי יעשה גם את העבודה)
למעטפת הטמפורה:
- 1 כוס קמח תופח (או קמח רגיל + שקית אבקת אפיה)
- 1 ביצה
- 3 כפות קורנפלור
- ½ כפית מלח
- 1 כוס מי סודה (לא אבקת סודה)
- 1 כפית חרדל (לא חובה)
אופן ההכנה
- את כל החומרים של העוף נערבב ביחד טוב טוב, ואז נעשה צורות של נאגטס (עם ידיים רטובות מקבלים תוצאה טובה יותר ככה יהיה קל להכין צורות מבלי שידבק לידיים).
- נניח על נייר אפיה ונשים במקפיא למשך כשעה (רק כדי שיהיה נוח לעבוד עם העוף הטחון).
- נכין את המעטפת טמפורה - פשוט מערבבים את הכל ביחד פשוט בלי סדר מסוים. מכינים גם כלי לקמח.
- לאחר מכן באופן הבא מכניסים לטיגון בשמן עמוק: לוקחים את הנאגטס ועוטפים אותם בקמח, ואז עוטפים בבלילה, אחרי זאת נכניס לשמן רותח עד שנהיה שחום ויפה.
- אחרי שמוכן שמים על רשת שיצטנן קצת ואז אוכלים ומקשיבים לרעש של הקרנצ'!
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: נאגטס עוף
אפשר להוסיף תירס? לא ניסיתי מאמין שכן. |
האם אפשר להכין היום להקפיא ולטגן מחר? הייתי ממליץ לך אפילו שתעשי חצי טיגון לכאלה שאת יודעת שתרצי ליום אחרי ואז ביום שאחרי את מוציאה אותם ורק משלימה טיגון וזה בדיוק אותו הדבר. |
הקמח תופח לא נכנס לבלילה? נכנס בהחלט! שימי לב שיש לעטוף בקמח את העוף ובנוסף יש קמח גם בבלילה עצמה, בהצלחה. |
הבמה כולה שלכם:
"הגל תודה רבה יצא מדהים סוף סוף מתכון קולע בדיוק לטעמים,
והמתכון כל כך מפורט ומוסבר בצורה מעולה להבנה מושלמת שאי אפשר לפספס!"
גילת נחום ימין
"תקשיב פשוט מושלם!!!"
לימור זעפרני
רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים בבית ומשועממים? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים? אל דאגה!
שלום איך להפוך את המתכון לללא גלוטן? להמיר את הקמח הרגיל בקמח ללג? (שבדכ מלא בקורנפלור)?
היי אביגיל,
אפשר להשתמש בקמח שקדים באותה כמות.
בהצלחה!
היי אפשר פשוט לטחון את החזה עוף במעבד מזון?
היי נועה,
אכן כן, בהצלחה 🙂
מצויין
תודה רבה
חשוב שמן עמוק כדי שיטוגן היטב
היי פולי,
נכון מאוד, שמחים שנהנית!
היי יש לי חזה עוף לא טחון ואין לי מטחנה. יש דרך להתגבר?
היי אולגה,
אפשר להכין נאגטס גם בלי מטחנה, רק לחתוך את החזה ל"אצבעות" בצורה של נאגטס.
בהצלחה
אפשר להכין עם הודו טחון? לא מצאתי חזה עוף טחון..
היי שרה,
בטח! בהצלחה 🙂
מתכון מעולה קל וטעים.
כולם טרפו
תודה
היי אתי,
שמחים לשמוע!
מוזמנת להעלות תמונה בקבוצה 🙂
המון תודה! הבת הקטנה שלי ביקשה שאכין נאגטס כמו של מקדונלדס, ראיתי הרבה מתכונים ושלך הכי הכי מובן ופשוט.
יצא מעולה! שתיהן אהבו את זה
היי שרית,
איזה כיף! שמחים לדעת שאהבתן את המתכון 🙂
מוזמנת להעלות תמונה לפייסבוק שלנו!
היי,
אם אין סודה לשתייה? אפשר אבקת סודה או שבלי?יצא גם טוב?
היי דוריס!
אנחנו ממליצים להכין רק עם מי סודה ולא להחליף באבקת סודה לשתייה 🙂
זה מתכון מושלם. בחיים לא אכלתי נאגטס ביתיים כל כך קריספיים. תודה רבה על השיתוף!
איזה כיף לשמוע דנה תודה על הפרגון! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
יצא מושלם…תודה רבה
היי אילה!
שמחים מאוד שאהבת את המתכון 🙂
נ.ב. מוזמנת ליהנות ממתכונים גם בקבוצת הפייסבוק שלנו!
יצא טעים מאד תודה.
שאלה חשובה: צריך לערבב את הקמח עם כל מרכיבי הלילה ובנוסף לקמח בקערה לפני הטבילה בבלילה? או שהקמח הרשום במתכון הוא כולו לצורך הציפוי של העוף לפני שטובלים בבלילה?
היי יעל, שמחים שאהבת את המתכון! את הנאגטס עוף מכינים בסדר הבא: נאגטס —>עוטפים בקמח (שמים את כל הקמח בכלי) ——>עוטפים בבלילה——> .מכניסים לשמן רותח עד שנהיה שחום ויפה. בהצלחה ובתיאבון!
וואווו הנגאטס יצא אליפות!! מושלם גם המבוגרים וגם הילדים טרפו.
היי דיקלה,
שמחים מאוד שנהניתם!
מוזמנת להעלות תמונה בקבוצה שלנו 🙂
לא ברור לי עניין הקמח שזו שאלה שנשאלה.את כל הקמח התופח שמים בבלילה ובלי קשר מצפים את הנאגטס בקמח בנפרד ואז בבלילה שבה נמצא כל הקמח התופח?
היי רימונה,
מתנצלים על הבלבול – את הקמח מפרידים משאר חומרי הציפוי. טובלים בקמח, אחר כך בבלילת הביצה ואז מטגנים.
בהצלחה!
סליחה… אבל עדיין לא כל כך הבנתי, האם שמים את כוס הקמח התופח בבלילה או לא. או שהכוס שמופיעה במתכון זה רק לציפוי הראשוני.
תודה רבה
היי אילה!
הקמח מיועד לציפוי הנאגטס לפני שעוטפים אותם בבלילה ומטגנים.
בהצלחה 🙂