אין על עוגיות שושנים ליום מושלם ומתוק. עוגיות שושנים נוסטלגיות בטעם שיזכיר לכם את הבית של אמא, מכינים מבצק פריך עשיר בחלמונים וממלאים בקרם וניל מלטף וענני. נגלגל ונאפה לקבלת שושנים מתוקות וקלות שעושות חגיגה בפה בכל ביס מחדש!
מתכון באדיבות: חלי פרחי – קרדיט על שיתוף המתכון.
מתכון: עוגיות שושנים של אמא
מצרכים
לבצק:
2 וחצי כוסות קמח
אבקת אפיה
200 גרם חמאה
3 חלמונים
כוס מיץ תפוזים
למלית:
3 חלבונים
כוס סוכר
פודינג וניל
אופן הכנה
- נלוש את החומרים לבצק, במידה והבצק נדבק לידיים, נוסיף עוד קמח עד שלא נדבק
- נקציף את חומרי המילוי ונמרח
- לאחר המריחה נגלגל לגליל ונחתוך לפרוסות
- אופים על 170 מעלות עד שמזהיב
שאלות ותשובות
שאלה: אפשר מחמאה לפרווה?
תשובה: כן.
שאלה: אפשר שמן במקום חמאה?
תשובה: כן אפשר.
שאלה: לכמה מחלקים את הבצק כדי למרוח את קרם?
תשובה: אני חילקתי ל-3.
שאלה: זה יוצא פריך?
תשובה: כן זה בצק פריך.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- שירן גואטה: “עכשיו הכנתי מתכון מושלם”
- שרה ברדוגו: “יצאו לי סוף”
- מרינה לויאשוילי: “מושלם”
מתכון מקורי בקישור: כאן
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגיות מגולגלות ב 5 דקות!
- מתכון: אוזני המן פרג
- מתכון: עוגיות נוטלה בעשר דקות
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
הי,
מה אפשר להחליף במקום מיץ תפוזים?
כוס חלב, בהצלחה ובתיאבון!