| | | | |

כרובית בתנור עם טחינה נוטפת בריאות

כרובית בתנור בגרסה הכי קלה וקצרה שיש מלווה בטחינה נוטפת מעל, מיץ לימון עסיסי ומראה יפהפה ומגרה.
בהשראת: אבי שריד
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
כרובית בתנור

היו הרבה שנים שלא נתנו לה את היחס שמגיע לה, אבל בשנים האחרונות היא כובשת את הבטן ואת המסעדות בטעמים עשירים ובריאים ומפתיעה כל פעם מחדש בעשרות מטעמים שניתן להכין ממנה..

הפעם אנחנו מכינים כרובית בתנור שמגיעה אליכם בגרסה הכי קלה וקצרה שיש מלווה בטחינה נוטפת מעל, מיץ לימון עסיסי ומראה יפהפה ומגרה.

כרובית בתנור היא מעדן רך ונימוח, משביע ומזין, עשיר וקליל ונהדר לכל מנת אירוח או לתוספת טעימה לצד סלטים רעננים.

ספר המתכונים של אבי שריד

כרובית בתנור
צילום: אבי שריד

למה באמת כדאי לכם:

  • כרובית בתנור היא מעדן רך ונימוח, משביע ומזין, עשיר וקליל
  • מנה נהדרת לאירוח או לתוספת טעימה לצד סלטים רעננים.
  • שילוב מושלם של פרחי כרובית בתנור עסיסיים ומצופים בטחינה נוטפת ומיץ לימון עסיסי

שורה תחתונה: כרובית משגעת בתנור שמגיעה אליכם בגרסה הכי קלה וקצרה שיש

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

כרובית בתנור

כרובית בתנור עם טחינה נוטפת בריאות

כרובית בתנור בגרסה הכי קלה וקצרה שיש מלווה בטחינה נוטפת מעל, מיץ לימון עסיסי ומראה יפהפה ומגרה.
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: אבי שריד

המצרכים

  • כרובית שלמה
  • שמן
  • מלח גס
  • טחינה
  • מיץ לימון

אופן ההכנה

  • נכניס את הכרובית לסיר עם מים רותחים כשהגבעול כלפי מעלה ונבשל 25 דקות. נסנן ונקרר.
  • נתיז שמן על הכרובית, נפזר מלח גס ונכניס לתנור ל-200 מעלות טורבו בערך 15 דקות עד שהיא שזופה. נוציא מהתנור ונטפטף טחינה עם הרבה לימון
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!  

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אתכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אבי שריד

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?