Go Back
עוגיות שושנים של אמא

עוגיות שושנים של סבתא מושלמות

מכינים מבצק פריך - נגלגל ונאפה לקבלת שושנים מתוקות וקלות שעושות חגיגה בפה בכל ביס מחדש! 
ציון 4.34 על ידי 42 דירוגים
באדיבות: חלי פרחי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבצק:

  • ½2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 חבילה חמאה (200 גרם )
  • 3 חלמונים
  • 1 כוס מיץ תפוזים

למלית:

  • 3 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

אופן ההכנה

  • נלוש את החומרים לבצק, במידה והבצק נדבק לידיים, נוסיף עוד קמח עד שלא נדבק.
  • נקציף את חומרי המילוי ונמרח.
  • לאחר המריחה נגלגל לגליל ונחתוך לפרוסות.
  • אופים על 170 מעלות עד הזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.