מתכונים לשבועותעוגות גבינה

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

עוגת גבינה אפויה הכי נקיה ויפה שתראו, מכינים ללא תחתית, ללא קמח, ללא קצפות ולא גבוהה מדי וצופים איך יוצאת רכה ונמוחה במראה אלגנטי ואסתטי במיוחד, ולא תוכלו לשכוח את הטעם האלוהי איך שהיא נמסה לכם בפה. עוגת גבינה מפנקת ומזינה והכי מושלמת לקיץ שתנחם אותכם בימים החמים, לכולם יש פינה חמה ומיוחדת לעוגת גבינה זו! 

מתכון באדיבות: סימן ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

מצרכים 

תבנית: רינג 18 ס”מ
כוס מידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה

2 גבינה לבנה 5% (250 גרם)
1 שמנת חמוצה
5 ביצים
כוס סוכר
5 כפות קורנפלור
4 כפות פודינג וניל


אופן הכנה 

  • נחמם תנור ל 180 מעלות.
  • נפריד את החלמונים והחלבונים, במיקסר נערבל את החלבונים יחד עם הכוס סוכר עד שנעשה קצף רך
  • בקערה נפרדת שמים את החלמונים והגבינה, השמנת והקורנפלור והפודינג וניל, מערבבים היטב.
  • לוקחים חצי מתערובת הגבינות, שמים בקצף החלבונים ומקפלים בעדינות, שמים את החצי השני ומקפלים לתערובת חלקה
  • שופכים את כל התערובת על רינג 18 ס”מ, לשמן עם חמאה ולשים בדפנות נייר אפיה קודם
  • נכניס לתחתית התנור (מסילה אחרונה מלמטה) עם תבנית בה מים מתחת לתבנית של העוגה לתנור שחומם ל-180 מעלות טורבו ברבע שעה הראשונה, ולאחר מכן נוריד ל-150 מעלות ו-50 דקות ונכבה את התנור.
  • לתת לעוגה להישאר בתנור שעה ולהכניס למקרר.

שאלות ותשובות

שאלה: רינג של 18 לא קטו מדי?
תשובה: את יכולה לעשות אותה יותר גדולה , פשוט תכפילי כמויות. 

שאלה: אפשר בתבנית 24?
תשובה: כן, רק להכפיל כמויות.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה אפויה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker