נפריד את החלמונים והחלבונים.
במיקסר נערבל את החלבונים יחד עם הכוס סוכר עד שנעשה קצף רך.
בקערה נפרדת שמים את החלמונים והגבינה, השמנת והקורנפלור והפודינג וניל, ומערבבים היטב.
לוקחים חצי מתערובת הגבינות, שמים בקצף החלבונים ומקפלים בעדינות.
שמים את החצי השני ומקפלים לתערובת חלקה.
לשמן עם חמאה רינג גודל 18 ס"מ ולשים בדפנות נייר אפיה ולשפוך לרינג את כל התערובת.
נכניס את העוגה לתחתית התנור (מסילה אחרונה מלמטה) עם תבנית של מים מתחת.
נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות טורבו ברבע שעה הראשונה
לאחר רבע שעה נוריד את חום התנור ל-150 מעלות ונמשיך לאפות 50 דקות ונכבה את התנור.
לתת לעוגה להישאר בתנור שעה ולהכניס למקרר.