|

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

ללא תחתית, ללא קמח, ללא קצפות ולא גבוהה מדי אך יוצאת טעימה רכה ונימוחה במיוחד.
בהשראת: סימה ממן
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
מתכון עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה הכי נקיה ויפה שתראו, מכינים ללא תחתית, ללא קמח, ללא קצפות ולא גבוהה מדי וצופים איך יוצאת רכה ונימוחה במראה אלגנטי ואסתטי במיוחד,

ולא תוכלו לשכוח את הטעם האלוהי איך שהיא נמסה לכם בפה, עוגת גבינה מפנקת ומזינה והכי מושלמת לקיץ שתנחם אתכם בימים החמים, לכולם יש פינה חמה ומיוחדת לעוגת גבינה זו!

ספר המתכונים של סימה ממן

מתכון עוגת גבינה
צילום: סימה ממן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

ללא תחתית, ללא קמח, ללא קצפות ולא גבוהה מדי אך יוצאת טעימה רכה ונימוחה במיוחד.
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: סימה ממן

ציוד

רינג 18 ס"מ
כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 2 חבילות גבינה לבנה 5% (500 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 גרם)
  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 5 כפות קורנפלור
  • 4 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה

  • נפריד את החלמונים והחלבונים.
  • במיקסר נערבל את החלבונים יחד עם הכוס סוכר עד שנעשה קצף רך.
  • בקערה נפרדת שמים את החלמונים והגבינה, השמנת והקורנפלור והפודינג וניל, ומערבבים היטב.
  • לוקחים חצי מתערובת הגבינות, שמים בקצף החלבונים ומקפלים בעדינות.
  • שמים את החצי השני ומקפלים לתערובת חלקה.
  • לשמן עם חמאה רינג גודל 18 ס"מ ולשים בדפנות נייר אפיה ולשפוך לרינג את כל התערובת.
  • נכניס את העוגה לתחתית התנור (מסילה אחרונה מלמטה) עם תבנית של מים מתחת.
  • נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות טורבו ברבע שעה הראשונה
  • לאחר רבע שעה נוריד את חום התנור ל-150 מעלות ונמשיך לאפות 50 דקות ונכבה את התנור.
  • לתת לעוגה להישאר בתנור שעה ולהכניס למקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגת גבינה אפויה
צילום: סימה ממן
מתכון עוגת גבינה אפויה
צילום: סימה ממן

שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה

רינג של 18? זה ממש מיני עוגה?
את יכולה לעשות אותה יותר גדולה , פשוט תכפילי כמויות, אני אוהבת אותה ככה.
אם אין לי רינג תבנית 24 זה בסדר?
תכפילי כמויות לתבנית 24.
על איזה תוכנית לאפות?
טורבו.
מתי מוסיפים את הפודינג וניל?
מוסיפים לתערובת הגבינות יחד עם הקורנפלור ומערבבים היטב.
כל הזמן האפייה היא בטורבו או רק לרבע שעה הראשונה? הרי אומרים שעוגות גבינה לא אוהבות טורבו?
רבע שעה ראשונה טורבו כדי שיקבל צבע למעלה… ולאחר מכן שימי רגיל.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון עוגת גבינה
צילום: אריאלה גרסימוב

"היי תודה רבה הכנתי היום לשבת יצאה מאוד טעימה!"
אריאלה גרסימוב


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4.50 from 8 votes (8 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements