ארוחות צהרייםמתכוני עוף

רצועות חזה עוף במחבת ב-5 דקות (גם פרגית)

קבלו ארוחה דיאטטית ובריאה שאף אחד לא יכול להתאפק בפניה.נתחי פרגית / חזה עוף מטוגנים במחבת עם שילוב מטריף של תיבולים, כולה 25 דקות הכנה וכ-20 דקות בישול בלבד ומקבלים שלמות לפה ולעין. משרים לפני הטיגון עם מגוון תבלינים רק כדי שלא יתייבש ויקבל צבע ועסיסיות. מתכון פשוט שמכינים בקלי קלות לקבלת ארוחה שגם משביעה וגם בריאה ועכשיו כבר אין תירוץ לא להכין!

מתכון באדיבות: תמי גבאי ביטון – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: רצועות חזה עוף במחבת ב-5 דקות (גם פרגית)

מצרכים 

חזה עוף/פרגית
שמן זית
גמבות בשלל צבעים
בצל
שום כתוש
פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
כורכום
רוטב סויה
טריאקי
סילאן

אופן הכנה 

  • אפשר להכין מנתחי פרגית ואפשר מחזה עוף,הטעם מעולה בכל מקרה.
  • אפשר להשרות את החזה עוף/פרגית במרינדה של שמן זית,שום כתוש,פפריקה וסילאן (ממש מעט מכל דבר וללא מלח) .
  • נטגן עם שמן זית בצל וגמבה, ונוסיף חצי קילו חזה עוף/פרגית .
  • נתבל בשום כתוש/אבקת שום,חצי כפית פלפל שחור גרוס,כפית שטוחה מלח, כפית פפריקה מתוקה,חצי כפית כורכום,כפית רוטב סויה,כפית רוטב טריאקי ומעט סילאן.
  • נהפוך מידי פעם את הנתחים.
  • נבשל עד שהפרגית/חזה עוף מתנתקת מהמזלג.

שאלות ותשובות

שאלה: לא הבנתי את משרה וגם מתבלת אחכ שוב ?
תשובה: כן. בת אל אדרי כן,ההשרייה כדי שהנתחים לא יתייבשו,לא מדובר במלח.

שאלה: הכל במחבת פסים?
תשובה: ממש לא חובה,המחבת פסים רק נותן צורה ולא טעם.

שאלה: לכמה זמן משרים את הפרגיות ?
תשובה: מינימום חצי שעה,ואין הגבלת זמן,יכול להיות במקרר גם כמה שעות.

שאלה: אפשרי עם בתנור?
תשובה: כן.. לא יותר מ20 דקות, אחרת יתייבש.

תמונות ותגובות מהגולשים

  • טליה יפה : תודה על המתכון …שבת שלום”

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker