Go Back
רצועות חזה עוף במחבת ב-5 דקות (גם פרגית)

מתכון חזה עוף במחבת ב-5 דקות דיאטטי ובריא!

מתכון רצועות חזה עוף פשוט שמכינים בקלי קלות לארוחה גם משביעה וגם בריאה!
ציון 4.26 על ידי 31 דירוגים
באדיבות: תמי גבאי ביטון

המצרכים

  • ½ קילו חזה עוף/פרגית
  • שמן זית
  • גמבות בשלל צבעים (לפי הטעם)
  • 1 בצל
  • שום כתוש (לפי הטעם)
  • 1 כפית פפריקה
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כפית רוטב סויה
  • 1 כפית טריאקי
  • סילאן (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • אפשר להכין מנתחי פרגית ואפשר מחזה עוף.
  • כדאי להשרות את החזה עוף/פרגית במרינדה של שמן זית, שום כתוש, פפריקה וסילאן (ממש מעט מכל דבר וללא מלח, מומלץ לפחות שעתיים) .
  • נטגן עם שמן זית בצל וגמבה, ונוסיף חזה עוף/פרגית .
  • נתבל בשום כתוש/אבקת שום, פלפל שחור גרוס, מלח, פפריקה מתוקה, כורכום, רוטב סויה, רוטב טריאקי ומעט סילאן.
  • נהפוך מידי פעם את הנתחים.
  • נבשל עד שהפרגית/חזה עוף מתנתקת מהמזלג.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.