מתכון באדיבות: יובל פונט – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: תפוח מסוכר אדום – אמבר
מצרכים
8 תפוחים ירוקים החמצמצים
3 כוסות סוכר
כוס מים
חצי כוס סירופ גלוקוזה או סירופ תירס
צבע מאכל אדום
אופן הכנה
- נשטוף עם סקוץ את כל התפוחים
- נחתוך את גבעולי התפוחים וננעץ בהם את מקלי העץ
- נשים נייר אפייה בתבנית ונשים עליה את התפוחים
- בסיר נפרד נשים 3 כוסות סוכר עם כוס מים וחצי כוס סירופ גלוקוזה או סירופ תירס
- נחמם הכל בערך 20-25 דקות עד שמגיעים לטמפרטורה של 150 מעלות
- הוא יהיה מוכן כשהוא מבעבע, מעבירים אז למקום אחר בכיריים ונחכה שהבועות יעלמו
- מוסיפים את צבע המאכל האדום לסיר ומערבבים
- טובלים את התפוחים בסירופ היטב
סרטון הכנה
שאלות ותשובות
שאלה: למי שאין סירופ גלוקוזה?
תשובה: יש סירופ תירס גם , לא נסיתי בלי אחד מהסירופים.
שאלה: אם מכינים רק ארבע חמש תפוחים אפשר כמות פחות של סוכר?
תשובה: אני לא רוצה להטעות אותך, לי יצא בכמות הזו 8 תפוחים בנוניים אז אולי כדי לא לשנות.
שאלה: כמה צבע מאכל?
תשובה: מתחילים בטיפה ומקסימום מוסיפים.
שאלה: על איזה אש לשים? גבוהה? נמוכה? לעלות או להוריד תוך כדי?
תשובה: מתחילים בבינונית ולאט לאט מעלים את החום אחרת זה לוקח הרבה זמן.
שאלה: זה מתקשה לי מהר אחרי טבילת 2 תפוחים מה לעשות?
תשובה: זה בסדר, פשוט לחמם שוב ולנסות לעבוד מהר.
תמונות ותגובות מהגולשים:
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: גלידה לוטוס ב 5 דקות בלבד!
- מתכון: קינוח כוסות קינדר מושלם
- מתכון: נקניק שוקולד הכי טעים שיש
- מתכון: קינוח עוגיות אלפחורס
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!