תפוח מסוכר
הקינוח המושלם ביותר, מתאים לכל חגיגה ובמיוחד ליום העצמאות שקרב ובא.
הכי טעים, מתוק וקל להכנה.
אי אפשר להעביר את יום העצמאות בלי תפוח מסוכר, לכן הפעם הבאנו לכם אותו בגרסה ביתית.
תפוח מסוכר הוא תפוח מצופה בסירופ סוכר בצבע מאכל אדום, אולם חטיף מתוק זה נראה פשוט אך הוא מביא איתו נוסטלגיה וזכרונות מהילדות מהפעם הראשונה שכולם טעמו אותו והתפלאו.
מכינים אותו במתכון קליל ופשוט ומה שנותר לאחר מכן, הוא להתענג מכל ביס ולהיזכר בזמנים ובזכרונות הטובים.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
תפוח מסוכר
הקינוח המושלם ביותר, מתאים לכל חגיגה ובמיוחד ליום העצמאות שקרב ובא.
הכי טעים, מתוק וקל להכנה.
לדרג
המצרכים
- 8 תפוחים ירוקים החמצמצים
- 3 כוסות סוכר
- כוס מים
- ½ כוס סירופ גלוקוזה או סירופ תירס
- צבע מאכל אדום
אופן ההכנה
- נשטוף עם סקוץ את כל התפוחים
- נחתוך את גבעולי התפוחים וננעץ בהם את מקלי העץ
- נשים נייר אפייה בתבנית ונשים עליו את התפוחים
- בסיר נפרד נשים 3 כוסות סוכר עם כוס מים וחצי כוס סירופ גלוקוזה או סירופ תירס
- נחמם הכל בערך 20-25 דקות עד שמגיעים לטמפרטורה של 150 מעלות
- הוא יהיה מוכן כשהוא מבעבע, ולאחר מכן נעביר ונחכה עד שהבועות יעלמו
- מוסיפים את צבע המאכל האדום לסיר ומערבבים
- טובלים את התפוחים בסירופ היטב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מתכון תפוח מסוכר
כמה צבע מאכל צריך? מתחילים בכמה טיפות בודדות, ובמידת הצורך מוסיפים. |
מה גובה האש הדרוש? בתחילה גובה אש בינוני, לאחר מכן מעלים את החום בהדרגה. |
הסירופ מתקשה מהר מידי, מה ניתן לעשות? זה קורה, השיטה היא לחמם שוב לעבוד מהר. |
לכמה תפוחים המתכון מתאים? המתכון מתאים ל8 תפוחים. |
הבמה כולה שלכם:
"""גם אני עשיתי יצא מושלםםם"
מיטל דרור
"תודה רבה, יצא מעולה"
נילי גואטה
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Yuval Funt
אך ולכמה זמן אפשר לשמור את התפוחים ?
היי אורן,
אפשר לשמור את התפוחים בחוץ עד שבוע.
בהצלחה 🙂