Go Back
תפוח מסוכר

תפוח מסוכר

הקינוח המושלם ביותר, מתאים לכל חגיגה ובמיוחד ליום העצמאות שקרב ובא. הכי טעים, מתוק וקל להכנה.
עדיין אין דירוגים
סוג: קינוח, קינוחים
באדיבות: יובל פונט
Advertisements

המצרכים

  • 8 תפוחים ירוקים החמצמצים
  • 3 כוסות סוכר
  • כוס מים
  • ½ כוס סירופ גלוקוזה או סירופ תירס
  • צבע מאכל אדום
Advertisements

אופן ההכנה

  • נשטוף עם סקוץ את כל התפוחים
  • נחתוך את גבעולי התפוחים וננעץ בהם את מקלי העץ
  • נשים נייר אפייה בתבנית ונשים עליו את התפוחים
  • בסיר נפרד נשים 3 כוסות סוכר עם כוס מים וחצי כוס סירופ גלוקוזה או סירופ תירס
  • נחמם הכל בערך 20-25 דקות עד שמגיעים לטמפרטורה של 150 מעלות
  • הוא יהיה מוכן כשהוא מבעבע, ולאחר מכן נעביר ונחכה עד שהבועות יעלמו
  • מוסיפים את צבע המאכל האדום לסיר ומערבבים
  • טובלים את התפוחים בסירופ היטב
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.