| | | | | |

סלט סלרי תפוחים

אין קל ממנו. קוצצים, מערבבים ותוך כמה דקות מקבלים סלט סלרי, תפוחים וחמוציות יפהפה רענן ובריא בצבע ירוק מכושף, נגיעות חמוציות מתקתקות ונגיסות תפוח פריך ועסיסי... יאמי!
בהשראת: צחית חמו
ציון 4.30 על ידי 51 דירוגים
מתכון סלט סלרי תפוחים

לערבב היטב. זו הדרישה היחידה כשמכינים סלט סלרי תפוחים וחמוציות המהמם הזה!

כמה דקות דקות והסלט כבר נזלל בשניות! הסלט היפה-יפה הזה עטוף בצבע ירוק רענן ומכושף, בנגיעות מהממות ומתקתקות של חמוציות אדומות ונגיסות מענגות של תפוח עץ פריך ועסיסי.

מושלם לליווי כל ארוחה, מתלווה יופי למנת בשר כבדה, ונהדר גם לנשנוש אמצע היום קליל, שיציף אתכם בתחושה אנרגטית בריאה ורעננה לאורך כל שעות היום.

 

ספר המתכונים של צחית חמו
 
סלט סלרי תפוחים
 

 

למה באמת כדאי לכם: סלט סלרי תפוחים פשוט וטעים

 
  • בסך הכל שלושה מרכיבי יסוד + תיבול. אין סלט פשוט יותר וטעים יותר
  • הוא בריא, מרענן, מלא אנרגיה ונפלא לכל שעות היום
  • סלט יפהפה הזה עטוף בצבע ירוק רענן ומכושף, נגיעות חמוציות אדומות ונגיסות תפוח עסיסי

שורה תחתונה: 3 מרכיבים, מספר דקות עבודה, נחטף בשניות! 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים סלט סלרי תפוחים פשוט וטעים?

 

מתכון סלט סלרי תפוחים

סלט סלרי תפוחים

אין קל ממנו. קוצצים, מערבבים ותוך כמה דקות מקבלים סלט סלרי, תפוחים וחמוציות יפהפה רענן ובריא בצבע ירוק מכושף, נגיעות חמוציות מתקתקות ונגיסות תפוח פריך ועסיסי... יאמי!
ציון 4.30 על ידי 51 דירוגים
לדרג
באדיבות: צחית חמו

המצרכים

  • 1 סלרי עלים גדול שטוף וקצוץ דק (עלים וגבעולים ( שטוף וקצוץ דק (עלים וגבעולים))
  • 3 תפוחי עץ גרנד סמיט קלופים (חתוכים לרבעים ופרוסים דק)
  • ½ כוס חמוציות
  • 1 כפית מלח
  • 4 כפות סוכר (מומלץ להמיס את הסוכר עם ¼ כוס מים רותחים)
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס מיץ לימון טרי

אופן ההכנה

  • לערבב היטב. אמרנו לכם - קלי קלות... 2 דקות והסלט כבר נזלל בשניות!

הערות וטיפים

  • ניתן להוסיף  מעט פקאן מסוכר קצוץ. משדרג מאוד את הסלט
  • אל תיבהלו מכמות הסוכר. כל הקטע של הסלט זה במתיקות שלו. יש בו המון סלרי והטעם שלו מעודן וטעים!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון סלט סלרי תפוחים

4 כפות סוכר זה לא המווון?
כמות הסלט די גדולה אז לא ממש, אבל להפחית קצת אם פחות מתחברים לסלטים מתוקים. 

חייב סוכר?
כן, המתיקות זה הייחוד של הסלט, את יכולה להפחית קצת


הבמה כולה שלכם:

"סלט טעים!! אני מוסיפה פקאן מסוכר קצוץ משדרג מאוד!" פרידה בן ברוך

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני סלטים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

16 Comments

  1. 2 דקות הכנה ?????
    האם באמת ניסיתם להכין את הסלט הזה ?
    לקצוץ גבעולים ועלי סלרי, לקלוף 3 תפוחים ולחתוך לקוביות ועוד…..
    או שאולי עומד לידכם סו-שף שזמנו אינו נחשב…..

    1. היי מירה!
      את צודקת ב-100%, ולפיכך תיקנו את המתכון. תודה רבה ששמת לב והקדשת מזמנך כדי להעיר על כך.
      אנחנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הפייסבוק התוססת שלנו, נשמח לראותך גם שם 🙂
      https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

  2. 5 stars
    סלט מעולה ממליצה במקום סוכר להשתמש בדבש ולהוסיף כמה טיפות שמן סומסום ואגוזים.

    1. היי גבריאלה, תודה על התגובה שלך 🙂
      אנחנו מסכימים וזו לגמרי אופציה.
      בעלת המתכון מעדיפה את הסלט הזה מתוק, אך בהחלט אין חובה להוסיף סוכר.

    1. היי סיגל!
      4 כפות סוכר הן לגמרי אופציה.
      בעלת המתכון מעדיפה את הסלט מתוק מאוד אך ממש לא חובה להכין אותו כך.
      ממליצים לך לנסות אותו בכל מקרה בלי סוכר בכלל 🙂

    2. במקום הסוכר, שימי דבש ! או דבש חרובים, או מחית תמרים מומסת במעט מים. או סילאן או מייפל.
      או מיץ תפוזים, או קלמנטינות, או רסק אפרסמון.
      בקיצור, המתיקי עם חומרי גלם בריאים – כיד הדמיון הטובה. ודווחי לנו מה הכי מוצלח .

      1. היי, תודה רבה על התגובה!
        אכן אפשר להשתמש בחומרי הגלם הללו אך יש לקחת בחשבון שכולם ללא יוצא מן הכלל מכילים סוכר.
        אמנם לא מדובר בסוכר מעובד, שאינו בעל ערך תזונתי כלל מלבד ערכו הגליקמי והקלורי, עם זאת בשני המקרים האינסולין מגיב באותו האופן.

        אם המטרה היא להפוך את הסלט לבריא יותר, מומלץ להימנע מלהוסיף לו סוכרים מכל סוג שכן הוא מכיל תפוחים וחמוציות ואלה מוסיפים לו מתיקות מספקת.

        מקווים שהצלחנו לעזור 🙂

    1. היי!
      מספיק להכין כשעה לפני הארוחה, לשמור במקרר ולערבב היטב לפני ההגשה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?