| | | |

פשטידת בצל

פשטידת בצל מטריפה! מתכון קל ובכמה פעולות יש לכם פשטידה מזינה וטעימה כמו שלא חלמתם!
בהשראת: נופר אהרון
ציון 4.35 על ידי 20 דירוגים
פשטידת בצל

פשטידת בצל מושלמת, עם אפשרות להוספת גבינה צהובה או בולגרית. פשוטה להכנה ועם טעם שלא מהעולם הזה!

בצל הוא אחד הירקות המזינים שקיימים, ובכל זאת הריח שלו והטעם שלו לא תמיד מתקבלים בברכה אצל אנשים רבים. בני המשפחה שלי לא אוהבים בצל עד כדי כך שהם בודקים אם הוספתי להם בצל וחשבתי שהם לא ירגישו. ואיזה קטע – את המתכון הזה של פשטידת בצל הם זוללים!

המתכון כל כך פשוט להכנה והפשטידה יוצאת טעימה כל כך שלא תאמינו שהיא עשויה מבצל! אפשר לשדרג אותו עם גבינות שונות והפשטידה תצא טעימה תמיד ותהפוך לכוכבת החדשה אצלכם בתפריט!

פשטידת בצל
צילום: נופר אהרון

למה באמת כדאי לכם: פשטידת בצל

  • פשוטה להכנה: 4 פעולות ויש לכם פשטידה מעלפת!
  • כל כך טעימה שגם מי שלא אוהב בצל – יאכל!
  • פשטידה בריאה ומזינה במיוחד ונהדרת לארוחות צוהריים וערב!
  • אפשר לשדרג עם גבינות שונות ולאכול עם גבינות רכות בצד!

 

שורה תחתונה: לבצל יש ערך תזונתי שאין לו מתחרה. תכינו את המתכון הזה ולא תצטרכו לחפש איך לשלב בצל בסתר!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פשטידת בצל

פשטידת בצל

פשטידת בצל מטריפה! מתכון קל ובכמה פעולות יש לכם פשטידה מזינה וטעימה כמו שלא חלמתם!
ציון 4.35 על ידי 20 דירוגים
לדרג
באדיבות: נופר אהרון

המצרכים

  • 4 בצלים
  • 3 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס מים
  • ¾ כוס קמח
  • 1 כף כף אבקת מרק (טעם עוף)
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל (לפי הטעם)
  • פירורי לחם (לפיזור)

אופן ההכנה

  • לחתוך את הבצל לקוביות ,להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב.
  • להשמין תבנית חד פעמית ולפזר פירורי לחם על הבסיס והדפנות (כדי שהפשטידה תצא יפה מהתבנית).
  • ליצוק את התערובת ולפזר עוד פירורי לחם מעל.
  • לאפות בחום בינוני-גבוה כ- 30-40 דקות , הפשטידה צריכה להיות זהובה יפה.

הערות וטיפים

מומלץ להוסיף גבינות לפשטידה כמו גבינה צהובה ובולגרית, זה מוסיף המון לטעם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פשטידת בצל

מערבבים את הפירורי לחם עם השמן או שמשמנים את התבנית שמים פירורי לחם בתחתית?
לא מערבבים, – משמנים תבנית ומפזרים על התחתית ובצדדים לבלילה כמובן יש גם שמן, –

וכמובן מעל כל הבלילה לפזר פירורי לחם ואז להכניס לתנור.
איך עושים אותה דיאטטית?
מוותרים על הגבינות.
אמרת לשים את כל המצרכים חוץ מהשמן… הכוונה לא לשים בבלילה את החצי כוס שמן ?
בבלילה יש שמן לתחתית צריך לשמו ואז לפזר פירורי לחם.
.
לא מטגנת את הבצל???
לא.
איזה קמח רגיל? אפשר תופח גם? 
בהחלט.

 


הבמה כולה שלכם:
פשטידת בצל
צילום: שרי נוי

"נופר אהרון לא יכולתי להתאפק ואכלתי מיד כשיצא מהתנור חם חם !"
שרי נוי

פשטידת בצל
צילום: איילת ברעם

"שיחקת אותה בענק תודה רבה על המתכון הוספתי תירס גבינה לבנה ובולגרית
יצא סוףףףףף !"
שרי נוי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

Similar Posts

4 Comments

  1. פשטידה מושלמת!
    קלה וטעימה ממש!
    כל פעם שמחפשת פשטידה קלה להכנה וטעימה לא. ערב חוזרת למתכון הזה.
    תודה רבה:)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?