|

פלפלים ממולאים בבשר ואורז – מתכון למנה בשרית קצת שונה לארוחת צהריים. פלפלים מעולים ממולאים באורז ובשר טחון, מתכון פשוט שלא מצריך בישול מקדים של האורז. יוצא טעים ביותר, מומלץ בחום!

מתכון באדיבות: דניאלה שרביט – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: פלפלים ממולאים בבשר ואורז

מצרכים 

1 בצל קצוץ
1 כוס אורז
1/2 קילו בשר טחון
חופן כוסברה/פטרוזיליה
1 כפית פפריקה
פלפל מלח
להכנת הרוטב:
בצל קצוץ
3-4 שיני שום
חופן כוסברה
רסק עגבניות
כפית סוכר
2-3 כוסות מים חמים
מלח פלפל לפי הטעם


אופן הכנה 

  • נטגן את הבצל, נוסיף את האורז ,ואת הבשר
  • נוסיף את שאר המצרכים להכנת המילוי.
  • נשטוף גמבות ונמלא אותם במילוי כשהוא מצטנן טיפה.
  • להכנת הרוטב נטגן את הבצל והשום ,נוסיף את הרסק התבלינים ,הירק והמים וכשמגיע לרתיחה נכניס את הפלפלים לכשעה של בישול (להקפיד על מכסה סגור) עד שהאורז אדוי היטב אך לא עיסתי מדי.
  • מדי פעם נפתח את הסיר ונשפוך מהרוטב על הגמבות.

סרטון הכנה מלא 

שאלות ותשובות

שאלה: האורז מבושל או לא?
תשובה: לא, אין צורך לבשל לפני.

שאלה: כמה זמן את מטגנת את האורז עם הבשר וכול הדברים של המילוי?
תשובה: כמה דקות וזהו.   

שאלה: וואו מדהים , כמה זמן בערך להשאיר את הפלפלים הממולאים על האש?
תשובה: כשעה בערך.   

שאלה: נראה אש! זה מתבשל טוב מבפנים?
תשובה: כן.   

 
עוד מתכונים מבוקשים:

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *