מתכון באדיבות: רונית פרץ – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת קדאיף מעולה
מצרכים
חבילת שערות קדאיף
150 חמאה
2 כפות סוכר
קופסה וחצי שמנת מתוקה
4 כפיות אבקת פודינג ווניל
חצי כוס חלב
סוכר ווניל
אופן הכנה
תחילה נפשיר את הקדאיף ונפריד.
נמיס את החמאה עם 2 כפות סוכר ונרטיב את הקדאיף היטב.
נאפה בתבנית התנור מרופדת בניר אפיה.
על 180 מעלות ומידע פעם נערבב עד להזהבה ונקרר.
נניח על צלחת הגשה ניר אפייה ומעל רינג מרובע.
ניקח מחצית מה קדאיף ונשטח על הנייר ונהדק היטב.
נקציף את השמנת ונוסיף חלב פודינג וניל וסוכר ווניל .
נמרח על שכבת הקדאיף וניישר.
נפזר את שארית הקדאיף ונהדק.
אפשר לזלף מעל סירופ מייפל.
נקפיא לשעתיים
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!