| | | | | |

מתכון למוקפץ אסייתי ב 8 דקות

בהשראת: אורה ארגוב
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
מתכון למוקפץ אסייתי

בלי בלגנים ושיטות הכנה מופרכות – קבלו מתכון לארוחת המוקפץ הכי מפנקת שתראו למשך המון זמן שמכינים ב-8 דקות!

מוקפץ בסגנון אסייתי משגע וטעים ברמות המשלב נודלס מפנקות עם שפע של ירקות מרעננים.

תבשיל עשיר, צבעוני, ומרשים במיוחד, שישאיר את כולם מכורים לעוד ועוד.

ספר המתכונים של אורה ארגוב

מתכון למוקפץ אסייתי
צילום: אורה ארגוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מתכון למוקפץ

מתכון למוקפץ אסייתי

מתכון למוקפץ אסייתי ב 8 דקות

ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

מחבת ווק

המצרכים

  • 1 חבילת ספגטי דק (500 גרם)
  • 2 גמבות
  • 2 גזרים
  • 3 גבעולי סלרי
  • 1 כפית שום כתוש
  • 3 כפות רוטב צילי מתוק חריף
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות שמן שומשום
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח (קורט )
  • 1 כף קטשופ
  • פיסטוק (לפיזור)

אופן ההכנה

  • נכין את המקרונים לפי הוראות יצרן ונסנן.
  • נשים בווק את שמן השומשום ואת השום הכתוש ונטגן טיפה.
  • נוסיף את הירקות חתוכים לשרוכים לערבב ולהוסיף צילי, סויה, קטשופ.
  • נוסיף פלפל שחור וכול הזמן נערבב למשך 8 דקות.
  • נוסיף את המקרוני ונערבב לספיגת טעמים לעוד 5 דקות הכול נעשה בלהבה גבוהה.
  • נפזר פיסטוק טחון ונגיש חם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון למוקפץ אסייתי
צילום: אורה ארגוב

רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

4.50 from 4 votes (4 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements