מתכון למוקפץ אסייתי ב 8 דקות
בלי בלגנים ושיטות הכנה מופרכות – קבלו מתכון לארוחת המוקפץ הכי מפנקת שתראו למשך המון זמן שמכינים ב-8 דקות!
מוקפץ בסגנון אסייתי משגע וטעים ברמות המשלב נודלס מפנקות עם שפע של ירקות מרעננים.
תבשיל עשיר, צבעוני, ומרשים במיוחד, שישאיר את כולם מכורים לעוד ועוד.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? מתכון למוקפץ
ציוד
מחבת ווק
המצרכים
- 1 חבילת ספגטי דק (500 גרם)
- 2 גמבות
- 2 גזרים
- 3 גבעולי סלרי
- 1 כפית שום כתוש
- 3 כפות רוטב צילי מתוק חריף
- 4 כפות רוטב סויה
- 3 כפות שמן שומשום
- ¼ כפית פלפל שחור גרוס
- מלח (קורט )
- 1 כף קטשופ
- פיסטוק (לפיזור)
אופן ההכנה
- נכין את המקרונים לפי הוראות יצרן ונסנן.
- נשים בווק את שמן השומשום ואת השום הכתוש ונטגן טיפה.
- נוסיף את הירקות חתוכים לשרוכים לערבב ולהוסיף צילי, סויה, קטשופ.
- נוסיף פלפל שחור וכול הזמן נערבב למשך 8 דקות.
- נוסיף את המקרוני ונערבב לספיגת טעמים לעוד 5 דקות הכול נעשה בלהבה גבוהה.
- נפזר פיסטוק טחון ונגיש חם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עראיס ביתי קל מפנק
- קציצות ירק ב-10 דקות
- פסטה ברוטב עגבניות קלה
- סלט ביצים ב-4 רכיבים
- מרק שעועית לבנה של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מתכון למוקפץ מאת: אורה ארגוב