|
עוגת שוקולד משגעת וממכרת – 
מתכון עוגת שוקולד חלבית, עסיסית ושופעת שוקולד. זיגוג השוקולד מעל העוגה מבריקה כמו מראה. העוגה רכה וטעימה, רק להכין כוס תה או קפה ליד ולהנות מפרוסת עוגה טעימה ומבריקה, ומה צריך יותר מזה. נסו עכשיו!

מתכון באדיבות: מרסל אזולאי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
עוגת שוקולד

מתכון: עוגת שוקולד משגעת וממכרת

מצרכים 

 

6 ביצים
כוס סוכר
2שוקלד מריר
1אפיה
1סוכר וניל
כוס שמן
1שמנת מתוקה
כוס ורבע קמח

אופן הכנה 

להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם הסוכר
לאחר מכן להקציף את החלמונים עם הכוס שמן
להמיס במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד לשפוך לתוך הקערה של החלמונים לאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר החומרים
להוסיף לקערה של החלמונים את החלבונים בצורת עטיפה
לקרם שוקולד מעל העוגה
לקחת חצי שמנת נוספת עם 2 שוקולד מריר נוספים להמיס במיקרו למשך דקה לערבב הייטב לצנן מעט ולשפוך מעל העוגה,
לאפות על חום של 170 למשך 35 דקות.

שאלות ותשובות

שאלה: סך הכל 4 שוקולד יש בעוגה?
תשובה: נכון מאוד

שאלה: באיזה כוס את השתמשת?
תשובה: כוס מדידה עם ידית או כוס חד פעמי לשתייה חמה.

שאלה: הקצפתי עם השמן ביחד, לא הקצפתי קודם אותם לבד.. זה בסדר?
תשובה: כן בסדר גמור לא חייב

שאלה: רשמת שאת הקרם לצנן מעט ולשפוך מעל העוגה ולאפות ב 170 מעלות, האם לא שופכים את הקרם אחרי שהעוגה נאפתה?? ועוד שאלה, צריך 4 שוקולד מריר לעוגה? 2 לתערובת ועוד 2 לקרם?
תשובה: כן. 4 שוקולד,את הקרם לצנן מעט ולשפוך על העוגה שהיא חמה

 

עוד מתכונים מבוקשים:


עוגת שוקולד
מרים כוכב: "ואוו יצא נדיר!"
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements