מתכון באדיבות: מרסל אזולאי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת שוקולד משגעת וממכרת
מצרכים
6 ביצים
כוס סוכר
2שוקלד מריר
1אפיה
1סוכר וניל
כוס שמן
1שמנת מתוקה
כוס ורבע קמח
אופן הכנה
להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם הסוכר
לאחר מכן להקציף את החלמונים עם הכוס שמן
להמיס במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד לשפוך לתוך הקערה של החלמונים לאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר החומרים
להוסיף לקערה של החלמונים את החלבונים בצורת עטיפה
לקרם שוקולד מעל העוגה
לקחת חצי שמנת נוספת עם 2 שוקולד מריר נוספים להמיס במיקרו למשך דקה לערבב הייטב לצנן מעט ולשפוך מעל העוגה,
לאפות על חום של 170 למשך 35 דקות.
שאלות ותשובות
שאלה: סך הכל 4 שוקולד יש בעוגה?
תשובה: נכון מאוד
שאלה: באיזה כוס את השתמשת?
תשובה: כוס מדידה עם ידית או כוס חד פעמי לשתייה חמה.
שאלה: הקצפתי עם השמן ביחד, לא הקצפתי קודם אותם לבד.. זה בסדר?
תשובה: כן בסדר גמור לא חייב
שאלה: רשמת שאת הקרם לצנן מעט ולשפוך מעל העוגה ולאפות ב 170 מעלות, האם לא שופכים את הקרם אחרי שהעוגה נאפתה?? ועוד שאלה, צריך 4 שוקולד מריר לעוגה? 2 לתערובת ועוד 2 לקרם?
תשובה: כן. 4 שוקולד,את הקרם לצנן מעט ולשפוך על העוגה שהיא חמה
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
מה אפשר לשים במקום שמנת מתוקה?לא מוצר חלבי?
היי אילנה,
אפשר לשים שמנת צמחית או קרם קוקוס.
בהצלחה 🙂