| |

 חזה עוף עסיסי במחבת

מעדן מלכים בשילוב טעמים מושלם שתמיד כולם ישמחו לזלול. מוכן בקלי קלות ותוך כלום זמן
בהשראת:  מור דבי אברהם
ציון 4.47 על ידי 69 דירוגים
חזה עוף-במחבת

אין ארוחה אהובה יותר על המשפחה והילדים ממנת חזה העוף הכי מפנקת שיש שאי אפשר להפסיק לזלול!

מתכון מגרה ברמות שתמיד עובד נהדר. מעדן מלכים שמשלב טעמים מושלם של פפריקה, דבש, תבליני עוף ותוספת מנצחת של כוסברה קצוצה. מרינדה מוכנה בצ'יק צ'אק שעוזרת למתכונים עם חזה עוף לשמור על עסיסיות.

מנה מדהימה בעסיסיות מטריפה שתמיד כל המשפחה תשמח לזלול עם טעם שלא נמאס ממנו. איך שלוקחים ביס אחד מיד מתמכרים!

מתכון באדיבות: מור דבי אברהם

ספר המתכונים של מור דבי אברהם

חזה עוף-במחבת

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

חזה עוף-במחבת

 חזה עוף עסיסי במחבת

מעדן מלכים בשילוב טעמים מושלם שתמיד כולם ישמחו לזלול. מוכן בקלי קלות ותוך כלום זמן
ציון 4.47 על ידי 69 דירוגים
לדרג
באדיבות:  מור דבי אברהם

המצרכים

  • 1 ק"ג חזה עוף
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף תבלין גריל עוף
  • 3 כפות שמן רגיל
  • קצת כוסברה קצוצה
  • 1 כפית דבש

אופן ההכנה

  • זה מתכון חזה עוף אבל אפשר גם עם פרגית.
  • לחתוך לרצועות את החזה עוף ולתבל בכף פפריקה מתוקה, כף תבלין גריל עוף, שלוש כפות שמן רגיל וקצת כוסברה קצוצה.
  • לטגן שתי דקות מכל צד במחבת.
  • אופציונאלי: כשזה משחים להוסיף כפית דבש ולערבב עוד דקה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חזה עוף

מחבת גריל או רגיל?
מחבת רגיל, אפשר גם פסים.
 אין צורך לשים שמן במחבת?
אין צורך לשמן את המחבת מאחר ובמרינדה יש מעט שמן וזה מספיק. כן חשוב לחמם את המחבת היטב.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים וטעימים באתר

מקור: חזה עוף – מור דבי אברהם

Similar Posts

8 Comments

  1. " חזה עוף עסיסי במחבת". לא מצויין כמות / משקל חזה העוף שהתיבול המפורט מספיק עבורו . מה זה " כמה שרוצים " ???
    תודה למענה . אסתי .

  2. אפשר להשקיע יותר כמו יין חצי יבש חרדל טוב רוטב סויה שמן רגיל ומעט טימין.ושום כתוש.השריה של שעה.והעוףמוכן לטיגון.מעדן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?