עוגותעוגות פירות

עוגת תפוחים וניל עם פירורים

עוגת תפוחים וניל עם פירורים –

מתכון קל לעוגת תפוחים עשירה,רכה ונימוחה שכל אחת יכולה להכין!
עוגת תפוחים וקרם וניל עם קינמון ואגוזים, שלמות!

תודה ענקית ל Ella Rozen ולשרה יוסף על המתכון 

מצרכים ואופן הכנת הבצק – עוגת תפוחים וניל עם פירורים

1 מרגרינה או חמאה
1 חבילה קטנה של קמח אסם או 3 כוסות קמח רגיל עם 1 אבקת אפיה
4 חלמונים
4 כפות סוכר

לשים בצק בוו גיטרה, מקררים במקרר לשעה, מחלקים לשני כדורים
כדור אחד מקפיאים לשעה – שעתיים

עוגת תפוחים

מצרכים ואופן הכנת המילוי והקרם – עוגת תפוחים וניל עם פירורים

מחממים תנור ל 180 מעלות

למילוי:
1קילו תפוחי-עץ
50 גרם צימוקים
חצי כוס סוכר
אני הוספתי כוס אגוזים 
‌כף קינמון
5 ביסקוויטים פתי-בר מפוררים

  • קולפים את קליפת התפוחים,חותכים לפרוסות, ומבשלים על אש קטנה עם חצי כוס סוכר במכסה, עד להשחמת התפוחים
  • מקררים ומוסיפים את שאר חומרי המילוי

  • להכנת הקרם: מקציפים את ארבעת החלבונים שנותרו עם כוס סוכר, ומוסיפים חבילה אחת פודינג וניל

הרכבת העוגה – עוגת תפוחים וניל עם פירורים

  • את כדור הבצק הראשון משטחים בתבנית מספר 26, ואופים בתנור עד להשחמה בטמפרטורה של 180 מעלות צלסיוס כ-10 דקות
  • מקררים ומוסיפים את מילוי התפוחים
  • יוצקים את תערובת הקצף עם הוניל מעל התפוחים
  • מוציאים את הכדור הקפוא מהמקפיא ומגרדים מעל קצף הוניל בפומפייה
  • אופים בטמפרטורה של 180 מעלות עד להשחמה
עוגת תפוחים
 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

 

תגיות

מתכונים דומים

תגובות 3

    1. היי דני, לצערנו העוגה לא כשרה לפסח ולא נסינו עם קמח כשל״פ.
      יום טוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker