מתכון קסום לעוגת שוקולד עם תפוחים.
קרדיט ענק על המתכון ל @pacikanin_mutfagi
תורגם ע"י צוות האתר.
מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
250 גרם גבינת שמנת
4 ביצים
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות קמח
1 חבילה אבקת וניל
לציפוי:
2-3 תפוחים
אבקת סוכר או סוכר רגיל
אופן הכנה:
- ממיסים את השוקולד בשיטת בן-מארי, מוסיפים גבינת שמנת לקערה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצים, ביצה אחת בכל פעם מערבבים היטב וחוזרים על זה עבור כל ביצה.
- מוסיפים לקערה את הקמח, וניל, אבקת סוכר ומערבבים עד שהתערובת אחידה וחלקה.
- מעבירים את התערובת לתבנית עגולה (21 עד 24 ס"מ) שמרופדת בנייר אפייה.
- מוסיפים את חתיכות התפוחים לתבנית מעל העוגה.
- אופים בתנור במשך 35 דקות ב- 180 מעלות.
- מקווה שנהנתם, בתיאבון 🙂
הנה סרטון הכנה קצר לעוגת השוקולד עם תפוחים
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת תפוזים מושלמת וטעימה
- מתכון: עוגת תפוחים בחושה – שרה יוסף
- מתכון: עוגת לימון טורט