| | |

מתכון עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת

עוגת תפוזים כל כך טעימה שאף אחד לא יוכל לסרב לה! מתכון הכי קל שיש!
בהשראת: רונית פרץ
ציון 4.39 על ידי 42 דירוגים
עוגת תפוזים מושלמת וטעימה

עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת, אוורירית ומרעננת להגשה באמצע היום או בשבת בבוקר לצד הקפה!

יש עוגות קלאסיות וניטרליות שאף אחד לא יכול לעמוד בפניהם ולא משנה מתי תכינו או מתי תגישו הן תמיד יהיו טעימות! אז תכירו מתכון לעוגה כזו שכולם ירצו ממנה עוד ביס ותתחסל בכל מועד שתגישו!

מתכון ממש קל, ללא הפרדת ביצים ותקבלו עוגת תפוזים עם קוקוס בחושה, מרעננת וטעימה שתוכלו להגיש ואף אחד לא יוכל לסרב! אחת העוגות הטעימות שיצא לי להכין מסוג העוגות הזה!

עוגת תפוזים מושלמת וטעימה
צילום: רונית פרץ

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים עם קוקוס

  • עוגת תפוזים וקוקוס אוורירית, מרעננת, טעימה ומפנקת לכל עת!
  • מתכון קל מאוד, ללא הפרדת ביצים, ובלי שתשימו לב יש לכם עוגה בתנור!
  • כל כך טעימה שכולם יבקשו תוספת ויריבו על הביס האחרון!
  • כל כך קלה וקלאסית שזה פשוט חטא לא להכין!

שורה תחתונה: מתכון קל לעוגה טעימה, קלאסית ואוורירית שאף אחד לא יוכל לסרב לה. מה, לא תכינו?!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוזים מושלמת וטעימה

מתכון עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת

עוגת תפוזים כל כך טעימה שאף אחד לא יוכל לסרב לה! מתכון הכי קל שיש!
ציון 4.39 על ידי 42 דירוגים
לדרג
באדיבות: רונית פרץ

ציוד

תבנית עגולה 24/2 אינגליש קייק
מידה: כוס חד פעמי חם

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • ½ כוס קוקוס
  • ½1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס כוס שמן
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט

סירופ:

  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס מים
  • 1 כפית דבש

אופן ההכנה

  • להקציף ביצים וסוכר להוסיף הכל.
  • לאפות על 170 מעלות כ-40 דקות (כל תנור שונה, יש לבדוק את העוגה עם קיסם).
  • בינתיים לחמם חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים.
  • להרתיח, להנמיך ולהוסיף כפית דבש.
  • לשפוך על העוגה בעודה חמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים וקוקוס

צריך להפריד ביצים?
לא, להקציף שלמות עם הסוכר.
.
אם יש לי קמח רגיל ולא תופח זה קריטי?
זה בסדר, פשוט להוסיף שקית אבקת אפייה.
אפשר להכין את העוגה גם בלי סירופ?
אפשרי בהחלט.
אחרי ההקצפה להוסיף את המצרכים ב"קיפול" או פשוט להוסיף תוך כדי ההקצפה?
לאחר הקצפת הביצים והסוכר במהירות גבוהה מנמיכים ומוסיפים את שאר המצרכים.
להפריד ביצים?
אין צורך.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת תפוזים וקוקוס
צילום: טל מינץ

"העוגה חלומית!!!
מתכון מצוין!! רכות ונימוחות שאין לתאר! תודה!!!"
טל מינץ

עוגת תפוזים מושלמת וטעימה
צילום: גבי וחנה

"תודה רבה!"
גבי וחנה

עוגת תפוזים מושלמת וטעימה
צילום: מור גואטה

"יצאא מושלםםם!!"
מור גואטה

עוגת תפוזים מושלמת וטעימה
צילום: מאיה בוטראשווילי

רק עוד דבר אחד אחרון!

הקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?

מקור: רונית פרץ , מאיה בוטראשווילי 

מה דעתך על אלה?

31 תגובות

        1. היי חנה, אפשר בלי קוקוס, אפשר פירות, אפשר שוקולד מגורד, אבל אז הטעם הוא שונה. בהצלחה!

      1. היי חני!
        אנחנו מתנצלים שהמידע הזה לא היה במתכון, ומודים לך מאוד על התגובה שלך שהעירה זאת לתשומת ליבנו.
        זמן האפייה הוא כ-40 דקות, אחרי כן מומלץ לבדוק עם קיסם מפני שכל תנור מתפקד קצת אחרת.
        בהצלחה 🙂

    1. היי רחל!
      ממש לא חייבים להרטיב את העוגה, זה אופציונלי. היא תצא מעולה גם בלי הסירופ.
      בהצלחה 🙂

    1. היי שירה!
      אנחנו ממליצים על 35 דקות אפייה ואז לבדוק עם קיסם. אם צריך עוד, אופים במשך 5-10 דקות נוספות בהתאם לדרגת הרטיבות של העוגה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי אורית,
      אכן כן, או בקמח שקדים. מוסיפים כפית אבקת אפייה על כל כוס קמח.
      בהצלחה 🙂

    1. היי סימה,
      כנראה בגלל ערבוב יתר. נסי בפעם הבאה לערבב כמה שפחות כדי להגיע לתוצאה הרצויה.
      בהצלחה 🙂

      1. מושלםםם אבל בפעם הבאה אני רוצה גדולה 28 אני לא יודעת את הכמויות של המצרכים תודה

    1. היי אייל,
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון.
      לרוב, עוגה דחוסה היא תוצאה של ערבוב יתר של הבלילה. ממליצים לנסות שוב ולערבב כמה שפחות שמתקבלת בלילה אחידה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?