| | |

עוגת תפוחים בחושה סופר קלה

לאוהבי התפוחים אחת העוגיות הכי טעימות, עוגת תפוחים וקינמון עם קראמבל פשוט משגעת!
בהשראת: שרה יוסף
ציון 4.44 על ידי 23 דירוגים
עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה ומשגעת בדיוק לימים אלה שלפני החגים! 

החופש הגדול כבר ממש בסיום וריח החגים נישא באוויר. הימים האלה תמיד גורמים לי להכין מאכלים קצת יותר חגיגיים ואפילו יותר מפנקים. אחד המתכונים שהכי מעוררים את האווירה ומעלים חיוך הוא מתכון לעוגת תפוחים בחושה.

המתכון ממש קל ובכמה פעולות יש לכם עוגת תפוחים מרשימה עם ריח שמביא את כל השכנים לטעום! עוגה כל כך טעימה שאין דרך טובה יותר לפתוח חודש חדש! תכינו ותתפנקו, מגיע לכם!

עוגת תפוחים בחושה
צילום: שרה יוסף

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים בחושה

  • כל כך קלה להכנה שבלי להרגיש יש לכם עוגה בתנור!
  • עוגה טעימה ונימוחה שיוצאת מושלמת בכל פעם שמכינים אותה!
  • כל כך פשוטה להכנה שכל אחד יכול להכין!
  • העוגה שתפתח לכם את אווירת החגים בבית ותשרה עליכם תחושת התחדשות!

שורה תחתונה: לא צריך לחכות לחגים כדי לחגוג! תכינו את העוגה הזו ותביאו את החגים אליכם כבר היום!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה סופר קלה

לאוהבי התפוחים אחת העוגיות הכי טעימות, עוגת תפוחים וקינמון עם קראמבל פשוט משגעת!
ציון 4.44 על ידי 23 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

כוס חד פעמית קרה 200 מ"ל
2 תבניות אינגלישקייק או אחת גדולה

המצרכים

  • ½1 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ½ כוס סוכר דמררה
  • ½ כוס סוכר רגיל
  • 1 כוס שמן
  • 3 תפוחי עץ גרנד סמית' (הירוק או אדום (לחתוך לקוביות קטנות))
  • 3 ביצים
  • ½ כפית קינמון
  • ½ כוס אגוזים (טחונים גס)
  • ½ כוס צימוקים
  • ¼ כוס מיץ תפוזים
  • גרידת תפוז
  • אפשרי מעל העוגה לשים:
  • ½ כוס אגוזים (טחונים גס)
  • ¼ כפית קינמון
  • 1 כף סוכר דמררה/רגיל

אחרי אפייה מומלץ לשים מייפל, או להכין שטרוייזל:

  • 50 גרם חמאה
  • ¾ כוס קמח
  • ½ כוס אגוזים (טחונים גס)
  • 2 כפות סוכר
  • ½ כפית קינמון

אופן ההכנה

  • נכניס לקערה את כל המצרכים ונערבב היטב.
  • נשים בתבנית נייר אפייה ונוסיף את הבלילה. אפשרי לשים מעל העוגה לפני האפייה את האגוזים, קינמון וסוכר.
  • אחרי שהעוגה מוכנה, אפשר לשים מייפל מעל או מומלץ לצפות בשטרויזל.
  • להכנת השטרוייזל - נמיס חמאה, נוסיף קמח אגוזים וקינמון ונערבב היטב.
  • נפזר מעל העוגה לפני האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוחים בחושה

שרה אין נוזלים? מים, תפוזים או שמנת?
נכון, זה בלי.
שמת אגוזים למעלה ואפית ביחד?
שמתי חמאה עם קמח ואגוזים יוצא טעים.
מזה שטרוייזל? מה שרשמת מתחת? או שזה מוצר?
מה שרשמתי במתכון חמאה אגוזים וקמח לערבב ולפזר מעל העוגה.
נראה מושלם אפשר לגרד את התפוחים על מגרדת גסה?
אפשר.
אז מה הכוונה , לאיזה חומרים לשים לפני האפייה?
מעל העוגה את יכולה לפזר סוכר עם אגוזים וקינמון או להכין 50 גרם חמאה מומסת עם קמח אגוזים וקינמון ולפזר על העוגה יוצא מושלם.

 

 

עוגת תפוחים בחושה
צילום: שרה יוסף

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מה דעתך על אלה?

12 תגובות

  1. שלום.
    בכותרת כתוב שהעוגה ללא ביצים, אבל ברכיבים יש 3 ביצים.
    האם ניתן להכין את העוגה ללא ביצים בכל זאת?

    1. היי מגי, המתכון הזה הוא עם ביצים כרגיל, אם את מחפשת עוגה טעימה שלא מצריכה ביצים נשמח להמליץ לך על מתכון עוגת טירמיסו מושלמת הזו, בהצלחה ובתיאבון!

        1. היי מרים,
          מתנצלים על חוסר המידע: אופים ב-180 מעלות במשך 40-35 דקות, תלוי בעוצמת התנור הספציפי שלך.
          בהצלחה וחג שמח 🙂

    1. היי טובה,
      מתנצלים על חוסר המידע: אופים ב-180 מעלות במשך 40-35 דקות, תלוי בעוצמת התנור הספציפי שלך.
      בהצלחה וחג שמח 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?