| | |

מתכון חטיף גרנולה קוקוס וקינמון

חטיפי בריאות בהכנה קלה
בהשראת: עידית מרום
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון חטיפי גרנולה

מחפשים חטיף בריא, טעים וקל להכנה? הגיע הזמן לנסות את חטיף גרנולה קוקוס וקינמון זה! שילוב מושלם של טעמים ומרקמים, עם קריספיות ממכרת וניחוח של קינמון.

המתכון הזה פשוט להפליא ודורש רק כמה דקות של הכנה. אתם יכולים לשלוט ברמת המתיקות על ידי בחירת סוג הדבש או הסירופ המועדף עליכם, ולהוסיף אגוזים, פירות מיובשים או תבלינים אחרים לפי הטעם.

חטיפי גרנולה קוקוס וקינמון הם מושלמים לארוחת בוקר בריאה, חטיף בין הארוחות או תוספת קראנצ'ית ליוגורט או סלט פירות. הם גם מתנה נהדרת לחברים ובני משפחה.

אז למה אתם מחכים? קדימה למטבח ונתחיל להכין!

ספר המתכונים של עידית מרום

מתכון חטיף גרנולה קוקוס וקינמון
צילום: עידית מרום

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון חטיפי גרנולה

מתכון חטיף גרנולה קוקוס וקינמון

חטיפי בריאות בהכנה קלה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: עידית מרום

ציוד

תבנית מלבנית בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • ½2 כוסות שבולת שועל גסה (אפשר גם ללא גלוטן)
  • ¾ כוס קוקוס
  • ¾ כוס קמח כוסמת ירוקה
  • 113 גרם רסק תפוחים טבעי (קופסא קטנה)
  • כוס חמאת בוטנים
  • כוס שמן קוקוס
  • כוס מייפל

ציפוי:

  • 50 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו (½ חפיסה)
  • 1 כף שמן קוקוס

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המצרכים יחד עד ליצירת בצק מעט דביק.
  • נשטח על תבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה.
  • נאפה בתנור על חום 175 מעלות עד שמזהיב, בערך כחצי שעה.

הכנת ציפוי:

  • נמיס את השוקולד עם השמן.
  • נצפה בזיגוג של שוקולד מריר.
  • מתין לקירור מלא לפני החיתוך לריבועים.

הערות וטיפים

  • על תוספת השוקולד ניתן לוותר, החטיפים טעימים מאוד גם בלי.
  • את המייפל גם ניתן להחליף בממתיק לבחירתכם למי שאינו צורך סוכר בכלל.
  • את קמח הכוסמת ניתן להמיר בקמח קינואה/קמח שקדים-קמח רגיל לא יעבוד כאן.
  • לשמור בקירור עד 10 ימים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חטיפי גרנולה קוקוס וקינמון

רסק תפוחים אפשר לבשל בבית ולרסק?
לאדות ללא נוזלים ואז לטחון.
האם קמח כוסמין יעבוד כאן? ובמידה והולכים על קמח שקדים- אפשר פשוט לטחון שקד לבן ללא קליפה? או שכדאי קנוי?
כן אפשרי במקום הקוקוס וכן אפשר לטחון לבד.
את מתכוונת לקוקוס טחון? אשמח לדעת על איזה את ממליצה.
קוקוס טחון רגיל לא ממותק.
במה אפשר להחליף את חמאת הבוטנים? אנחנו לא אוכלים.
אפשר להחליף בכל חמאת אגוזים שאוהבים- שקדים תעשה עבודה מצויינת ואפילו טחינה גולמית.
האם ניתן לטחון כוסמת?
כן. רק שימי לב לא לטחון אותה יותר מדי.
מתכון חטיפי גרנולה
צילום: עידית מרום

רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון חטיף גרנולה קוקוס וקינמון

לפני שאתם מתנפלים מתכון חטיף גרנולה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!

מקור: מתכון חטיף גרנולה קוקוס וקינמון מאת: עידית מרום

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements