| |

לחמניות כשרות לפסח

מתכון מעולה בהכנה קלה
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון לחמניות לפסח

לחמניות כשרות לפסח קלות להכנה, עם מצרכים פשוטים וזמינים, ותוצאה מושלמת שתגרום לכולם לבקש עוד.

בסרטון המצורף, תראו איך להכין את הלחמניות צעד אחר צעד, בלי יותר מדי הסברים מיותרים – לחמניות חמות, רכות וטעימות בלי להתאמץ יותר מדי

ספר המתכונים של נועם זיגדון

מתכון לחמניות לפסח
צילום: יוליה לוצ'ינוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לחמניות לפסח

לחמניות כשרות לפסח

מתכון מעולה בהכנה קלה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
כמות 30 לחמניות
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס מדידה חד פעמית חמה
תבנית אפייה בינונית
סיר

המצרכים

  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס שמן
  • 3 כוסות קמח מצה
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 8 ביצים L

אופן ההכנה

  • נרתיח את המים השמן המלח והסוכר.
  • כשהמים מבעבעים נוסיף 3 כוסות קמח מצה.
  • נערבב טוב עד שהבצק נפרד מהדפנות ונסיר מהאש.
  • נוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה (כשביצה אחת נטמעת להוסיף את השנייה).
  • ניצור כדורים בגודל בנוני ונניח במרווחים אחת מהשנייה.
  • נאפה בתנור על חום של 200° במשך 10 דקות.
  • נוריד את חום התנור ל - 180° ונאפה עוד כ- 35 -40 דקות ( תלוי בגודל הלחמנייה הלחמניות הארוכות היו צריכות עוד 5 דקות )עד שיזהיבו
  • מומלץ לא לפתוח את התנור בזמן האפייה.

הערות וטיפים

אפשר להוסיף לעיסה בצל מטוגן, חמוציות, זיתים, אורגנו .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
מתכון לחמניות לפסח
צילום: טלי סרגא

"מושלם וטעים!"
טלי סרגא

מתכון לחמניות לפסח
צילום: דורה דוידוב אברמוב

"תודה על המתכון, יצאו מושלמים !"
דורה דוידוב אברמוב

מתכון לחמניות לפסח
צילום: גליה פאר אביר

 

רק עוד דבר אחד אחרון!
  בלחמניות כשרות לפסח

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: לחמניות כשרות לפסח מתכון מאת: נועם זיגדון

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?