| | | | | |

מאפה גבינה ב-10 דקות עבודה

רק 10 דקות עבודה ויש לכם מאפה גבינה מדהים לארוחת בוקר! בצק פילו ממולא בגבינות זו ארוחת הבוקר המושלמת!
בהשראת: חגית סלימי
ציון 4.45 על ידי 20 דירוגים
מאפה גבינה

מאפה גבינה באפס מאמץ – רק בעשר דקות של הכנה ויש לכם ארוחת בוקר לפנתיאון! בצק פילו שחום וקריספי במילוי של גבינות נמס בפה – רק חבל שאי אפשר להעביר את הטעם דרך המסך! אם אתם חובבי גבינות ומאפים אתם וודאי תאהבו את המאפה גבינה המשגע במיוחד לארוחת הבוקר – שיעזור לכם לפתוח את היום על הצד הטוב והטעים ביותר!

החלום של רוב האנשים הוא לקום בבוקר ולשבת לאכול ולשתות בנחת , אבל לצערי לא לכולנו יש זמן בבוקר , לכן מה שטוב במאפה זה שאפשר לקחת אותו גם לדרך , כך שאם אין לכם הרבה זמן לשבת בבוקר ולאכול מאפה עם משקה חם תוכלו ליהנות ממנו גם בדרך לעבודה.

ואם במקרה יש לכם ילדים ואתם רוצים לפנק אותם עם ארוחת בוקר טעימה לבית הספר , תוכלו לשים להם בתיק את ארוחת הבוקר… ואני בטוחה שמרוב שהריח המגרה הם כנראה לא יחכו להפסקת האוכל.

ונכון , לכולנו יותר נוח ללכת בבוקר למאפייה ולקנות , אבל לפעמים גם הקנוי הופך למצוי! אז אל תתעצלו ותשקיעו בארוחת הבוקר , כי בכל זאת מדובר בארוחה הכי חשובה ביום!

 

ספר המתכונים של חגית סלימי

מאפה גבינה
צילום: חגית סלימי

למה באמת כדאי לכם: מאפה גבינה

  • למה לקנות? : נכון שיותר נוח לקנות ממאפייה , אבל בואו נודה באמת לפעמים הקנוי הופך למצוי!
  • מהיר להכנה: רק כ- עשר דקות הכנה, למאפה גבינה משגע!
  • לפנק לפנק לפנק: אם מתחשק לכם לפנק את הילדים לארוחת בוקר לבית הספר – מאפה גבינה יעשה את העבודה!
  • צידה לדרך: לצערי לרובנו אין זמן לשבת בבוקר ולאכול, אבל לפחות תוכלו להתנחם בזה שאפשר לקחת את המאפה גבינה לדרך!
שורה תחתונה: זה המאפה גבינה המושלם בתור ארוחת בוקר, או בתור צידה לדרך. מה שבטוח שקשה לא להתפתות לפניו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מאפה גבינה

מאפה גבינה ב-10 דקות עבודה

רק 10 דקות עבודה ויש לכם מאפה גבינה מדהים לארוחת בוקר! בצק פילו ממולא בגבינות זו ארוחת הבוקר המושלמת!
ציון 4.45 על ידי 20 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 30 minutes
סה״כ זמן: 40 minutes
באדיבות: חגית סלימי

ציוד

תבנית פיירקס 20X33

המצרכים

מצרכים:

  • 1 חבילת דפי פילו
  • 100 גרם חמאה מומסת (להברשת העלים.)

מלית:

  • 250 גרם גבינה בולגרית (5% מפוררת)
  • 1 גביע קוטג' (250 גרם)
  • 4 ביצים
  • 2 קופסאות יוגורט (150 גרם כל אחד - דנונה 1.5%)
  • 4 כפות קמח (שטוחות)
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • לקחת עלה פילו ולמרוח אותו במעט חמאה מומסת. לפרוס בתבנית פיירקס גודל 33×20 , שהשוליים בולטים החוצה.
  • לשים עלה נוסף פרוס שגם אותו מרחנו בחמאה.
  • לקחת 6 עלים (אין צורך לשמן אותם) לקפל אותם כמו שמקפלים נייר ולסדר בתבנית - לא להצמיד אותם מידי.
  • לקחת את תערובת הגבינה ולשפוך מעל באופן אחיד. התערובת תיכנס בין קיפולי הפילו.
  • מלמעלה להניח 2 עלים נוספים שלמים כמו שעשינו בתחתית. לקפל פנימה ולסגור יפה את השוליים שבולטים החוצה.
  • לשמן ביתרת החמאה ולפזר שומשום.
  • לאפות ב 180 מעלות כחצי שעה או עד שמשחים יפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מאפה גבינה

איך לקפל דפי פילו?

בדיוק כמו שלוקחים דף ורוצה לזרוק לפח , מקפלים אותו לכדור נייר ומניחים.

מאפה גבינה
צילום: חגית סלימי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

6 Comments

  1. מאפה גבינה- כמה חבילות של דפי פילו צריך ?
    לפי המתכון – 20 דפים. האם בחבילה אחת יש 20 דפי פילו ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?