בלינצ'ס חלומי דקיק ורך
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה

מחפשים קינוח קל, מרענן וטעים? בלינצ'ס במילוי גבינות הם הפתרון המושלם! קבלו מתכון לבלינצ'ס דקיקים ורכים, וממולאים בגבינה עשירה ואיכותית
המתכון בלינצ'ס הזה קל להכנה, ודורש רק כמה מרכיבים פשוטים. הבלינצ'ס מוכנים תוך זמן קצר, וניתן להגיש אותם מיד או לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
הכנתם את הבלילה הדלילה והחלקה? חיממתם את המחבת? הגיע הזמן להכין את הבלינצ'ס המושלמים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
מחבת
המצרכים
לבצק:
- ½1 כוסות חלב
- ¼1 כוסות מים
- 2 כפות סוכר
- 4 ביצים
- 30 גרם חמאה מומסת
- 2 כוסות קמח תפוחי אדמה
- מלח (קורט )
למילוי:
- גבינת טובורג / ריקוטה או שלוב של שתיהן
- ½ מיכל שמנת מתוקה (אחוז מופחת - 125 מ"ל)
- 1 חבילה אינסטנט וניל (40 גרם)
- 1 שקית סוכר וניל - 10 גרם (או מקל וניל יוצא מושלם)
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
- נערבב היטב עד שלא יוותרו גושים - אם יש צורך להעביר דרך מסננת.
- לתת מנוחה שעה שעה לפחות במקרר.
הכנת המילוי:
- נערבב בבלנדר את מרכיבי המילוי.
- נחמם מחבת מיוחדת לפנקייק לשמן רק את העלה הראשון.
- ניצוק מעט מהתערובת להשגת עלה דק מאד.
- נניח הכל בערמה.
- נגלגל עם המילוי .
- בשלב זה ניתן להקפיא להפשיר לטגן או לאפות .
- לפזר אבקת סוכר.
הערות וטיפים
ניתן למלא במילוי בשר או פיטריות עם בצל אם רוצים עלה לא חלבי להמיר את החלב במים ואת המתיקות במלח.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מתכון בלינצ'ס חלומי
האם אפשר להכין יום יומיים כולל המילוי לפני שאוכלים, לשמור במקרר או במקפיא? בהחלט יומיים אפשר הקפאה מכוסה בנילון ניצמד. |
הבצק למעלה לא נישאר חי ? לא אם עושים עלה דק. |
לא הופכים את הבלינצ'ס? אין צורך להפוך. |
לא מקציפים את המילוי? שמתי את הגבינות השמנת והאינסטנט פודינג במגימיקס. |
יש מתכון למילוי שוקולד? אפשר למלא מוס שוקולד. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון בלינצ'ס
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: בלינצ'ס מתכון מאת: גילה עדי
כ מה שמן ן במקום הממאה
היי תמר,
שליש פחות מכמות החמאה.
בהצלחה!