| | |

עוגת טורט עם קצפת ותותים

מתכון מעולה לעוגה חגיגית
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 3.17 על ידי 6 דירוגים
מתכון עוגת טורט עם קצפת

קבלו מתכון לאחת העוגות הכי נוסטלגיות שיש – עוגת טורט תותים וג'ילי נדירה ביותר עם שכבת טורט אוורירית ורכה, ואפילו פשוטה להכנה, ומעליה שכבת קרם קצפת בדיוק במרקם הנכון, לא קשה מדיי ולא רך מדיי ולבסוף שכבת ג'ילי תותים המוסיפה טעם משגע לקרם שהולך כל-כך טוב עם כל העוגה..
עוגה נהדרת שבטוח תרשים כל מי שטועם מהביס הראשון. עוגה מושלמת שתצליח לכם כל פעם מחדש!

ספר המתכונים של נועם זיגדון

מתכון עוגת טורט עם קצפת
צילום: נועם זיגדון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה:

מתכון עוגת טורט עם קצפת

עוגת טורט עם קצפת ותותים

מתכון מעולה לעוגה חגיגית
ציון 3.17 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

תבנית בנונית
כוס מדידה חד פעמית חמה
מיקסר

המצרכים

  • 4 ביצים L
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח תופח
  • ½ קילו תותים פרוסים

לקצפת :

  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • ¾ כוס חלב
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה

  • נפזר מעל התותים 4 כפות סוכר ונכניס למקרר.
  • הסירופ שנוצר ישמש אותנו להרטבת הטורט בהמשך.
  • נקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • נוסיף לחלמונים את השמן והתמצית וניל.
  • נקפל את החלבונים עם החלמונים.
  • נוסיף בהדרגה בתנועת קיפול את הקמח התופח.
  • נמזוג לתבנית משומנת.
  • נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 180° כחצי שעה
  • נסנן את הנוזל של התותים והסוכר.
  • נוסיף ½ כוס מים נערבב.
  • נרטיב את העוגה בסירופ ונקרר היטב.
  • נמרח את הקצפת מעל הטורט וניישר.
  • נסדר את התותים מעל הקצפת.
  • נכין ג'לי בטעם תות לפי הוראות יצרן.
  • בעזרת כף נפזר באופן שווה מעל שכבת התותים.
  • נכניס למקרר למספר שעות לפני ההגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגת טורט עם קצפת
צילום: נועם זיגדון

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת טורט עם קצפת ותותים

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?