נפזר מעל התותים 4 כפות סוכר ונכניס למקרר.
הסירופ שנוצר ישמש אותנו להרטבת הטורט בהמשך.
נקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
נוסיף לחלמונים את השמן והתמצית וניל.
נקפל את החלבונים עם החלמונים.
נוסיף בהדרגה בתנועת קיפול את הקמח התופח.
נמזוג לתבנית משומנת.
נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 180° כחצי שעה
נסנן את הנוזל של התותים והסוכר.
נוסיף ½ כוס מים נערבב.
נרטיב את העוגה בסירופ ונקרר היטב.
נמרח את הקצפת מעל הטורט וניישר.
נסדר את התותים מעל הקצפת.
נכין ג'לי בטעם תות לפי הוראות יצרן.
בעזרת כף נפזר באופן שווה מעל שכבת התותים.
נכניס למקרר למספר שעות לפני ההגשה.