עוגיות ביסקוטי פטנט במרקם חלומי
את העוגיות האלה חובה עליכם להכין! קבלו מתכון לעוגיות ביסקוטי פטנט במרקם חלומי עם טעם משובח ואיכותי בשילוב המון אגוזים, שקדים וצימוקים.
ביסקוטי פטנט במרקם חלומי

את העוגיות האלה חובה עליכם להכין! קבלו מתכון לעוגיות ביסקוטי פטנט במרקם חלומי עם טעם משובח ואיכותי בשילוב המון אגוזים, שקדים וצימוקים.
ביסקוטי מושלם בהכנה סופר קלה טעם פריכות מטריפה שתשאיר אתכם מכורים לעוד ועוד ביס. אין סיכוי שמפספסים!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/ חגית-אלקבץ icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של חגית אלקבץ [/button]


[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- ½ כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם )
- 1 קורט מלח
- גרידת תפוז / לימון
- 5 ביצים L
- 50 גרם נטורינה
- 2 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)
- ½ כפית אבקת סודה לשתיה
- ½4 כוסות קמח
תוספות:
- 1 כוס אגוזי מלך, שקדים, אגוזי לוז, צימוקים ירוקים / שחורים (הפיצוחים לא קלויים)
אופן ההכנה
- נלוש את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
- נוסיף את התוספות ונערבב קצת.
- נרדד את הבצק לעובי 1 סנטימטר.
- נקרוץ לעיגולים בקוטר 5 סנטימטר.
- נאפה בתנור על חום של 170 מעלות כ 30 דקות.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
ביסקוטי פטנט במרקם חלומי
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: ביסקוטי מתכון מאת: חגית אלקבץ
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב: חגית אלקבץ – מתכונים שכולם אוהבים | גם בקבוצה | יוטיוב | באינסטגרם | בטיקטוק