| | |

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

מתכון מעולה בהכנה קלילה
בהשראת: אבי שריד
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
מתכון שעועית ירוקה ברוטב

קבלו מתכון של שעועית ירוקה ברוטב עגבניות המקבלת מרקם חלומי וייחודי. איך שלוקחים ביס ראשון מיד מבינים!

תוספת מעולה לכל מנה בהכנה מהירה, שתשדרג לכם את שולחן האוכל לרמה הבאה!

ספר המתכונים של אבי שריד

מתכון שעועית ירוקה ברוטב
צילום: אבי שריד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון שעועית ירוקה ברוטב

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות

מתכון מעולה בהכנה קלילה
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: אבי שריד

ציוד

סיר רחב

המצרכים

  • 1 בצל
  • 6 שיני שום
  • 6 עגבניות
  • 1 כף סוכר
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק עוף / ציר עוף
  • 3 כוסות מים חמים

אופן ההכנה

  • נטגן בצל חתוך קטן עד לשקיפות.
  • נוסיף 6 שיני שום חתוך לפרוסות, 6 עגבניות מקולפות וחתוכות , כף סוכר, מלח לפי הטעם , פלפל שחור ,וכף אבקת מרק עוף , או לחילופין ציר עוף, ו3 כוסות מים חמים.
  • לבשל 10 דקות ולהוסיף את השעועית הטרייה.
  • להמשיך לבשל עוד שעה בערך עד שזה נעשה רך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: שעועית ירוקה ברוטב

האם בישול השעועית במשך שעה לא הופכת אותה לסמרטוטית?
זה תלוי , אם שמים סודה לשתייה ומשאירים הרבה זמן כמה שעות. הבישול של השעועית יהיה קצר מאוד, לכן רצוי להשרות בלי סודה לשתייה למשך לילה הכי טוב.
מתכון שעועית ירוקה ברוטב
צילום: אבי שריד

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: שעועית ירוקה ברוטב מתכון מאת: אבי שריד

 

Similar Posts

2 Comments

  1. מתכון -שעועית ירוקה ברוטב עגבניות
    1) מהיא כמות השעועית – 100 גר' ?קילו ? שני קילו ??? לא מוזכר במרכיבים.
    2) שעה בישול ?
    3) אפשר גם עם שעועית ירוקה קפואה
    כמה זמן בישול ?

    1. היי אסתי,
      נשמח לענות:
      1. 300 גר' שעועית ירוקה טרייה.
      2. כן.
      3. אפשר שעועית קפואה, זמן בישול מתקצר בחצי.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?