| | | |

מרק עוף עם ירקות

מרק טעים מתאים לימי החורף הקרים
בהשראת: רינה יחזקאל
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
מתכון מרק עוף עם ירקות

אין איך להסביר כמה טוב עושה לנו מרק חמים ומנחם בימי חורף קרירים אלה!

תכירו את המרק המושלם שיברך לכם את היום עם טעמים שיחממו לכם את הלב! מתכון למרק עוף עם ירקות עסיסיים בשילוב טעמים מהמם

ספר המתכונים של רינה יחזקאל

מתכון מרק עוף עם ירקות
צילום: רינה יחזקאל

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון מרק עוף עם ירקות

מרק עוף עם ירקות

מרק טעים מתאים לימי החורף הקרים
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: רינה יחזקאל

ציוד

סיר

המצרכים

  • 2 שוקי עוף
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 גזרים
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות קמח
  • 2 כוסות מים קרים
  • 6 כוסות ציר מרק
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות מלח
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 קישוא
  • ¼ כרוב
  • 1 תפוח אדמה

אופן ההכנה

  • נכניס לסיר את העוף עם מים וכפית מלח ונביא לרתיחה.
  • לאחר שהעוף מוכן נוציא את העוף.
  • נקצוץ בצל דק ונקצוץ שום דק.
  • נגרד את הגזרים ואת הקישואים דק.
  • נפרוס לרצועות את הכרוב ונחתוך את התפוחי אדמה לקוביות.
  • נוריד מהעוף את העור ונפרק את העוף לרצועות.
  • בסיר נשים שמן ונטגן את הגזר עד שמחליף צבע.
  • נוסיף את הקישואים ונטגן עוד כמה דקות.
  • נוסיף את הכרוב לאחר מכן נוסיף את הבצל ונטגן.
  • נוסיף את השום ונבשל כמה דקות.
  • נוסיף 2 כפות של קמח ונערבב עד שהקמח נבלע בתוך הירקות.
  • נוסיף 2 כוסות מים ואת קוביות תפוחי האדמה ונערבב היטב ונביא לרתיחה.
  • נבשל 5 דקות ונוסיף עוד 6 כוסות ציר מרק עוף (הציר שבו בושלו שוקי העוף) .
  • נסגור את המכסה ונביא לרתיחה.
  • נוסיף את רצועות העוף, מלח פלפל שחור נערבב ונבשל עוד 15 דקות.
  • נוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה ונבשל 3-5 דקות ונכבה את הגז.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון מרק עוף עם ירקות
צילום: רינה יחזקאל

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

מרק עוף עם ירקות

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מרק עוף עם ירקות מתכון מאת: רינה יחזקאל

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?